0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (3,061 puan) tarafından

image

image

Neden böyle bizim insanımız ne zaman doyacak gözleri 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Malesef bizim insanlarımız böyle kendilerini dört dörtlük müslüman olarak görürler ama nerede yağma talan yapılacaksa orada biterler. Hic demezler ihtiyaci olanlar vardır diyee öylede vicdansızlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaparlar ben herşey beklerim ilk virüs çıktığında 1 liralık maske bilmem kaç para oldu deprem olduğunda 500 liralık kiralık evleri bilmem kaç lira yaptılar Allah'ın makarnası bile 50 TL'ye sattılar herşey beklerim 
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Dogrudur valla inanırım fırsatçılıkta üzerimize ülke yok virüs olur herseyin fiyati 10 kat artar haram olsun devler müdahale etmiyorsa onlara da haram olsun
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Karnı aç olanının işi kolayda gözü aç olanın işi çok zor. Doyumsuzluk tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. 
0 oy
tarafından
İnanmak istemiyorum ya vallahi sinirlerim yiprandi 
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Muslumaniz diye gecindigimiz bir ülkeyiz ya ne vicdan ne adalet ne açın halinden anlayanlar hala fakir yok diyen beyinler herşey güllük gulistanlik gosterilen medya ama hala muslumaniz dini güzel somuruyorlar onların bildiği dinle benim dinim çok farklı 
0 oy
tarafından
İnsanlar artık insanlıktan çıktı Allah korkusu yok merhamet duygusu acıma hiç yok bencil zombiler oldular
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Hep böyle ki depremde selde koronadada bile bunu yaptı bizim halk fırsatçı Müslüman ülkeye yakışacak hareketler değil bunlar 
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Bunu da fırsata çeviren olur coronoda olduğu gibi böyle insanlar bitmez vicdan herkeste yok ne yazik
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Daha șimdiden etmedikleri kabahat. 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,309 göst.
30 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,281 göst.
9 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Dilekk (1,135 puan) tarafından soruldu

408,628 soru

12,278,860 cevap

37,819 kullanıcı

Kategoriler

...