0 oy
205 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (564 puan) tarafından
Kaç tane hastane çıkışı alsam yeter ikinci çocuğum ama herşeyi alasım geliyor sanırım abartıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
İki al yeter canım bide iki üç tulum zıbın bide  takım al üç tane tmmm
(564 puan) tarafından
Benim diğer kızımın var 4 tane falan bu kızıma da yeni olsun istiyorum alıyorum annem de çok abartıyon yeter diyor ama yeni giysin istiyom
tarafından
Hemen büyüyorlar canım  benimde oğlumun kıyafetleri var ondan az alcam biraz büyüsün daha çok  alcam ozmaman daha çok yakışır daha çok beli olur elbise  şimdi oğlumda. 4 gülüm 5 takım 2 hastane çıkışı ve tekli elbiseler almıştım çok goyemedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastane çıkışını abartmamali bence çocuk hemen büyüyor benim hediyelerle birlikte 5 çift 5 li hastane çıkışı var bir tanesi 10 lu sonra 3-6 ay aldım zibini biraz fazla aldım doğduktan sonrada alabilirsin aslında ihtiyaç halinde
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bi tane 10 almistim 5 tane 5 li zibin atlet kisa sıfır sen tecrübelisin zaten 
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Ben bi tane 10lu bi tane 5li hastane çıkışı almıştım
0 oy
tarafından
Abladan kalanlarda var mis bir tane sırf yeni olsun diye 10 li hastane çıkışı al yeter canım geri kalani 3-6 Ay takım al sonra ihtiyaç oldukça yine alırsın nasıl olsa 
0 oy
tarafından
Bir tane 5'li bir tane 10'lu hastane çıkışı aldım. 0-3 aylık 3 tane aldım 1 tanede tulum gerisi 3-6 aylık aldim. 15 tanede citcitli zıbın var 3-6 aylik fazla aldim. Gerisi ihtiyac olunca alirrim
0 oy
(22,057 puan) tarafından
1 tane alsam yeter canim 
0 oy
(8,779 puan) tarafından
Ben 3 tane hastane çıkışı aldım ama benimkiler 5 li 3 de normal takımı var sonra zibinlari çorapları eldivenleri zamanla dahada alırım
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Biz ikinci cocuga farkli cinsiyet olsa da kıyafet için sadece 200 tl verdik.Ayni cinsiyet olsaydi bir bebek havlusu birde yeni 5li hastane çıkışı alirdim alışveriş o kadar olurdu.
(3,895 puan) tarafından
Seninkilerin cinsiyeti aynıymış fazla alıp abartma cnm.Annen cok haklicok hızlı buyuyorlar.Gerek yok.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,545 soru

24,387,428 cevap

349,077 kullanıcı

...