0 oy
1,298 göst.
Diğer kategorisinde (1,219 puan) tarafından

Hayvanlar bile ölen yavrularının basında ağlıyor bu nasil bi şey ya bi kadın nasıl evladını poşete koyar da suya atar onu veren sana allah korkunda mi yoktu nasıl kıydın masuma !!! Lanet okuyorum artık bunları gördükçe!! Allah belanızı versin o bebeğe nasıl kiydasaniz allah yanınıza bırakmasın inşallah onun o canı verirken çektiği acının bin katinio bebeğe yasatana yaşatsın biz canı yansa içimiz çiz ederken bu pislikler bunu nasıl yapıyor!!!!

image

22 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Bunu görünce ağladım ya ben sağlıklı evladım olsun diye elimden geleni yaparken her seferinde bebeklerimi kaybetiğimde bağıra bagıra ağlarken piskolojim alt üst olurken bu ahlaksızlar zevkine yapıp nasıl fırlatıyolar ya o bebeğin suçu ne dünyaya gelmekmi allah bin belalarını verisn gün yüzü göstermesin onlara kahrolsunlar
(1,219 puan) tarafından
Aminin duy rabbim sesimizi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evet gördüm malesef görmez olaydım dna sına bakılır anlaşılır zaten kimmiş anası olcak o.ç ulann millet çocuk cocuk diye buralarda ne kadar ağlıyolar şunlarin ettiğine bak Allah helak etsin

(1,219 puan) tarafından
Aynen cnm burda okadar çok çocuk hasreti çeken varken bunların yaptığı insanlığa sığmaz!!

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,480,661 soru

24,227,200 cevap

338,990 kullanıcı

...