Kızlar biz eşimle sevgiliyken benim ailem asla onu istemedi o sırada kaynımın nişanı oldu bizde kaçarak evlenmeyi düşünüyorduk eltim daha 4 günlük nişanlı iken eşimi arayıp o kızla evlenme o sana göre değil falan dedi beni istemedi ona laf düşmediği halde neyse biz evlendik kaçtık tabi benim düğünün falan olmadı annemler aile arasında basit bişey yaptı foto çekimi falan da ben istemedim derken biz evlenince tabi bize masraf da bi eşya masrafı kaldı onlar da ödendi bitti eltim bizden sonra evlendi onun herşeyi dört dörtlük oldu rabbim daha çok versin bizim borcumuz az olduğu için ben adam gibi düğün yapamadım diye madem o öyle oldu dedim bari istediklerim olsun ehliyet aldım gitti kocasının başına kalktı robot süpürge aldım aynı şeyi yaptı çocuğuma oda aldım ben almıycam dedi sonra gitti oda aldı eşine de hep bak onlar geziyor pikniğe gitti tatile gitti diyormuş be yapsam kadının gözü çıkıyor ben lokantaya giderim çocuğumu paylaşırım hemen kocasına gösterir beni de götür der ben şuan eltimle küsüm ama kızlar ilerde yine barışırsak aynı şeyler olacak bir de kocası sürekli eşimden para koparmaya çalışıyor ikisi de uzman ve bize dedi ki cebimde bez alacak param yok dedi geleceği düşünmeden hareket edip şimdi her şeyime laf ve nazar ediyorlar ben tek başıma şehirler arası aileme gidiyorum arabamızla kadın resmen bana diyor ki naptı abim nasıl izin verdi kavga ettiniz mi diyor laf arıyor bide böyle hayat nasıl geçecek yaa