Kızlar dün gece eşim geldi anlattı aşırı sinirliyim kadının saçını başını yolasım var. Ben düşük yaptığımda kanamalar başladı bir hafta falan sürekli her gün hastaneye gidip geldik o aralar eşim işe gitmedi doğru düzgün haliyle de duyulmuş benim düşük yaptığım eşimin yanımda olduğu neyse aradan zaman geçti eşim işe tekrar gitmeye başlayınca kadının biri servisteyken gelmiş eşime senin eşin hasta şimdi sen boştasındır evde yemek de yoktur gel evimin orda inelim ben sana yemek hazırlarım bi de duş alır gidersin demiş eşim kadına afedersiniz s.git sen benim eşimin adını zaten ağzına alamazsın ama eşin kelimesini bile kullanamazsın şimdi seni dövsem başıma bela olursun bi daha bana selam dahi verme falan demiş inmiş servisten bi daha da servisle işe gitmedi. Bir de iş yerinde evli bi arkadaşı vardı yaşı da büyük adamın adam sürekli iş yerindeki kadınlarla konuşuyormuş ama farklı manada konuşma neyse iki tanesi sürekli berabermiş adamla eşim de o adamla da kavga etmiş konuşmuyo şimdi. İş yerinde dönen olayları anlattı bi kaç kadının dediklerini eşime iftira bile atmışlar eşim küfür etmediği halde küfür etti diye iş patronlara kadar çıkmış eşim küfür etmediğini söylemiş kameralardaki kayıtlar çıkınca inanmışlar. Şu an borcumuz olmasa y da eşimin başka iş bulacağına emin olsam çık dicem eşim de aynısını dedi iş bulsam çıkcam dedi