0 oy
364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,166 puan) tarafından
butun annem tarafi toplanmis  gezmeye  gitmislee  bu gun  annem  annemin ablasi  abisi ailesi falan. ve   baskalari daha  bir  keee  banada  arayib sende  gel  demediler.  biliyorlardi esimde  evdeydi. ne  bileyi mya. her kotu olaylara  kuzenim ben icagirir. her  yardimina  ben kosarim ama  o bir  kere  bile  baana  yazib soylemedi cok dokundu gercekden kac kere  gezemeye gitdi cocuguna  ben bakdim.  isleri dusunce  gel leman gezmek olunca  git  leman oldum. cok dokundu  kotu oldum .esimde   kizdi zaten onlardan yana  o kadar  canin8 veriyorsun ha  seni umursamadilar  bile  davet bile etmediler. kuzenimle  abla kardes gibiydik aslinda   ben oyle  sanmisim megerse  dokunmasi bu yuzden bana

2 Cevaplar

0 oy
(928 puan) tarafından
Eşler de pusuda bekliyor zaten böyle durumlarda laf etmek için fırsat kolluyorlar bak bak gördün mü demek için 
(1,166 puan) tarafından
yok onun icin demez  esim benim oyle  kotu biri deyil ben uzulduyim iicin soyler.
(928 puan) tarafından
Yok kötü olduğundan değil zaten insan daha çok üzülüyor ama öyle denilince
(1,166 puan) tarafından
yok ya. esimin hiyunu bildigim icin uzulmem  asla.    ama  gercekden uzuldum bir  kere  bile  demedi yeni eve tasindin bir  kere  bile  gelmedi eskiden esim gorevdeydi  uzakda. ben bakardim cocuguna diye  gelerdi simdi gelmedi agrima  gitdi
(928 puan) tarafından
İnsanlara değer vermiceksin işte bende böyle çok pişmanlık yaşadım hep insan kendini kullanılmış gibi hissediyor sonra
(1,166 puan) tarafından
tamda  su an oyleyim.   baci gibi  gordugum  insan iste.  kiz kardesim  yokdu onu ablam yerine  koydum. ama  onemsenemisim .dayanamadim yazdim verdiyi cevabda  kendi aramizda  konsutuk sana diyelim diye  sen zaten kizima  gore  gelmezdin dedik.  bende  yazdim ozunuz  bilersiz.
(928 puan) tarafından
Senin adına da karar vermişler ne güzel gelmez diye keşke sana sorsalardı yok desen derdin yani demiş olurlardı en azından
(1,166 puan) tarafından
evet   canim kotu olanda  o. esimde   sehir disindaydi yeni geldi eve.   1 haftadir  tasindik zaten evimize.  ena azindan esime  gore  diye bilirlerdi. esimde   insan misafir  cagirsalar  olmezlerdi. bundan sora tepkimi koycam zaten cok agrima  gitdi. ben onlar  icin her seyi yapdim
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Bak sana taktik veriyim. Yaygara kopart vay efendim beni niye cagirmadiniz de. Herseyi yuzlerine vur tek tek. Olurlarsa cagirirlarsa tepkini yok gitme. Kararli ol. Sonra yine cagiricaklar ozaman gidebilirsin Cunki derslerini almis olcsklar. Beni dinle o yaygarayi kopar. Benim ablamada aynisi oldu. Hepsine soylendi Boyle Boyle diye. Simdi Ilk onu cagiriyorlar. Hayat bu degerin bilinsin istiyosan sesin cikacak kardesim. 
(230 puan) tarafından
Sonradan çağırılıp gitse ne fayda, ben söyledikten sonra hiç çağırmasınlar daha iyi , içlerinden gelip çağırmaları önemli, ben olsam hiç birini kaale  almam , işine gücüne de gelip gitmem adam yerine koymam muhabbeti sıfırlarım.
(22 puan) tarafından
Ozaman cikar hayatindan sana deger vermeyene sen hic Verme aynen
(1,166 puan) tarafından
bende  oyle  yapicam zaten. canim benim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 505 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 565 göst.
0 oy
4 cevap 496 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 797 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Nero (4 puan) tarafından soruldu

413,677 soru

12,452,809 cevap

46,379 kullanıcı

Kategoriler

...