ltfen sonuna kadar okurmsnz artık nasl davranacgmı bilmiyorum …burda bi kac post paylastım annem esim le ilgili herşeye karısıyor esimi kotuluyor diye ve ablamıda etkilemiş ..neyse bugün ablam bana geldi yemek yapmaya konu esime geldi bana diyor ki,sen esine hiç bi iş yaptırmıyorsun onu savunuyorsun ,ogun bahceden giderken 2tane canta kucagında kucuk kızında kucagında ve büyük kızını alıp arabaya bindirmiyor sen bindirmeye kalkısıyorsun diyor bende ablama dedimki abla zaten 5dk bile ancak tutmusumdur bebegi cantayı dedim agır degildi diyorum bana bir basladı saydırmaya ,sen hakediyorsun senn kocan kıymetli laf dedirtmiyorsun seni öyle gördukce gücümüze gidiyor nasıl göremezsin bunu diye elindeki semizotunu aldı yere attı kızlarım korktular agladılar( bana diyor ki ben sana yemek yapmaya geldim sen esini savunarak bana bu evden defol git demek istiyorsun diyor)neyse sonra sakinleşti .. kızlar ben basedemeyrm suan ablamgil gitti ve ben aglıyorum nasıl yol izlemem gerekir laftan anlamıyor ne varmıs iki dk tuttuysam cantaları bebeyi ben tuttuysam büyük kızım arabaya binmedi arabaya oturunca arkamızdan gelir diye esimde oturdu ..ablam diyor ki esinin eli Bos gitmesi normal mi diyor ( esimde işten geldi bizi bahceden almak için ) bende siz annemle takıksınız seni de kendine benzetmiş sonunda dedim ,eniştem herzaman yardım ediyor mu sende canta tasıyorsun ogullarınla tek sen ugrasıyorsun enıstem arkadaslaryla geziyor niye bunu ben laf yapmıyorum da benim kocamın yaltıgı herşey size dert oluyor dedim karısamazsnz bu benim aile hayatım ,ben bana yardım etmedginde kızıyorum eleştiriyorum hatta esim sürekli onu eleştirmmden cok rahatsz diyorm ( hayır bide anlaamdgm nokta ben ablamın annenin dediklerini kabul ettim say bunu sürekli her görüştügümzde demenn alemi ne kocam cok kotu bi insan misal ,bana destek verip kardesşm elde neler var yine yardım ediyor idare edin birbirinizi demesi gerekmiyor mu beni hiç anlamıyolar cıldırcam sütüm azaldı yemin ederm :((( yani benm kocam kotu yardım etmez sorumsuz desem hoslarına mı gidecek ,neymiş bana kıyamıyolarms ( bende dedimki bana kıyamasanız ben 2sine birden yemeknyiyşp ikisiyle cebellesirken bana yardım edersiniz ,ay bebeden bunaldık ezgi ikisinede yedir rahatca uyut demezsiniz dedim ) niye esim az ilgilenince sıkıntı oluyor onlar yapınca olmuyor hadlerine degıl gercekten yııldım hep aynı muhabbet ( ha bide diyor ki ben kocamı aradım bahceye gel babama yardım et diye sen cagırmıyorsun esini diyor ,bende sizde acayip bi iddia var benm esim nöbetten cıkıyo yorucu enıstem izinli buraya gezmeye geliyorsunuz ne var birazda siz ot yolun ekin niçin ,bizde cok ektik mahsul sorun buysa dedim ..yani sunu bekliyor böyle kotu seylerı benim bıldıgım kardese denilip durmaz Moralı bozulur diye Esin tembel işi sevmiyor diyor öyle diyecegne oda yapar yapmazsada yapmasn ezgi bsver demesi gerekmezmş benm basımın etini yiyo kocan söyle böyle die hergun denir mi la kafa bendeki de yani
1,486,987 soru
24,308,987 cevap
344,609 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın