0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (6,400 puan) tarafından
Duş aldırdım normal çeşme suyuyla kompres yapıyorum ilaç veriyom ama düşmüyo pek şuan bezle vücudunu sile sile 37 ye düşütü koltuk altndan ölçtüm burda bi ara limonla çorapla ilgili bişry okumstm ateş için bilen var mı? Ya da ateş için başke ne önerirsiniz antibiyotik verdi doktor 1 saat oldu vereli ne zaman etki eder

Çocuklar hasta olmasın yaa :( çook zor dün ben hastaydım bugün küçük oglum :( dua eder misiniz kızlar oglumun adı Asaf 

5 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 37nye düştüyse iyi antibiyotik 3-4 kullanmada etki ediyo 
(25,181 puan) tarafından
Ne dedi neyi varmış ki antibiyotik yazdı
(6,400 puan) tarafından
Kız bogaz enfeksiyonu dedi birde bişey şişmiş dedi tam anlamadm ama bademcik demedi başka ne şişer ki bogazda? Tekrar anlamadm dedim yine söyledi yine anlamadm tekrar sordum bu defa çok bekleyen vsr dedi sıradaki hastayı aldı
(25,181 puan) tarafından
Lenflerimi şişmiş dedi acaba.
(6,400 puan) tarafından
Aa olabilir ona benzer bişey dedi lenf niye şişer ki canım ilk defa duydum
(25,181 puan) tarafından
Üşütmüştür belki canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarımsaklı yağ dene mutlaka. Sarımsağı ez güzelce üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekle. Karışımı sür ayağının altına, çorabını giydir. Bebeğin yuruyorsa gece yap, yag olduğu için kayabilir
tarafından
Instagram'da glutensizdunyacom var onun hesabına bak, bununla alakalı gönderisindeki yorumlara
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Antibiyotik bir ateş dusuruci değildir enfeksiyonu varsa onu geçirmeye yöneliktir en az 3 gün kullanımdan sonra etki eder antibiyotikle beraber ateş dusurucu de kullanman gerekli
(6,400 puan) tarafından
Kullanıyorum canm en son 22.20 geçe verdim şuan yine 39u gördük ateş düşürücü versem sorun olur mu bezle kompres yapıyorum sürekli :(
(7,436 puan) tarafından
3 saat olmuş zaten canım 3-4 saat ideal calpol mu kullaniyorsun
(6,400 puan) tarafından
Parol verdim evde vardı doktorra da yine dolven yazdırdm evde bulunsun diye fitil mi versem kararsız kaldm ya
(7,436 puan) tarafından
Parolla dolveni dönüşümlü ver canım.4 saatte eğer çok inatçı olup düşmezse 3 saate verebilirsin.tahlil yapıldı mı enfeksiyon falan mı var
0 oy
tarafından
korkutmak istemiyorum benim 28 gunluk bebegimde bu sekildeydi atesi 37yi gorunce korktum hastaneye goturdum ve korona oldugunu ogrendim bi test yaotir malesef bu illet cocuklara bebeklere kadar ulasti insallah oyle bisey yoktur rabbim minik asafa sifa versin kendi yanindan
(6,400 puan) tarafından
Bogaz dedi bana canm inşallah degildir
tarafından
insllah yoktur cnm bizdede bissy yoktu 37 derece ates ve kabizlik vardi meme reddi falan yoktu yada oksuruk ama illet bulasmisti kizima
0 oy
(36 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Üzerine hiçbirşey giydirme sadece bezi ile kalsın. Ve tüm vücudunu soğuk havluyla sar. Havlu ısındıkça tekrar soğutacak sar. Soğuktan dolayı çok ağlıyorlar ama bunu sürekli yap. Ateş düşürücüyü 4 saatte bir verebilirsin. Benim 2 saatte bir verdiğimde oluyordu. Antibiyotiği asla ihmal etme lenfleri şiştiyse enfeksiyon çok var demektir. Normalde ben ilaçlara karşı bir insanım ama oğlum 7 yaşını geçene kadar en ufak hastalığında bile bir tek antibiyotik kullanmak zorunda kaldım diğer ilaçlar yasaklandı. 2 buçuk yaşına kadar hiç hasta olmadı 2 buçuk yaşında 37.5 ateşle havale geçirdi. İkinci havalesi de de aynı derecede geçirince beyinde ateşe karşı bağışıklık olmadığı kararı verildi. Ateş 37 üzerine çıkınca beyin kendini kitliyor dedi doktorlar. Allah bu durumu hiç kimseye yaşatmasın. Soğuk havluyu mutlaka sar ve üzerinde dursun. Kol altını ve kasıkları saracak şekilde dola vücuduna. Eğerki düşmezse tekrar acile götürün. Ben bir gece de 5-6 kere acile gittiğimi bilirim düşmediği de ateş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Neslis (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Lavanta... (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 295 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,073 soru

24,395,832 cevap

349,742 kullanıcı

...