0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (6,520 puan) tarafından

Ben 2 senelik evliyim işte istanbul un pendik semtinde otyrıum bşka mahallesi işte iğrenç bır yer her yer bna çok uzak bir bime gdyorum eve gelene kdr 1 saat süryr bı park yok en üst kattayım 7. Kat asansor var yapmıyorlar habıre bozuluyor çıkana kadr nefes dye bşe kalmıyor balkonum hep açık camlar alçak bebeğim 11 aylık emekliyor artık balkona kadr gdyır çok korkuyorum evımız çok çok sıcak sankı soba yakmışlar üste çatı sıcaklığı vuryor kaynanamlar da aşağı mahalede otyrı onlarda taşınacak lar İnterneten onkdr baktık ev yok bulunmuyor çok pahalı bıde düşünüyorum ya bzde ev bulamazsak giriş istyoruz bebek içn bıde annrm ler 5 saat uzakta lar tekırdağda kapaklıda yaşıyorlar oraya gıdek dedım eşim çerkezköye gdelim ama hemen iş bulurmuyım bıde nakliye için 10 mlyar ister dyor oda yok dyor habıre taşınacaz dyor ama yok çok bunaldım:'(

8 Cevaplar

0 oy
(1,500 puan) tarafından
Tasın al çok zor gerçekten bi d çocuk varmış nakliyesi depozito su emlakçisi yeniden abonelikkti resmen sömürü 
(6,520 puan) tarafından
ama mecburen çok yuksek biz uyurken Allah korusun ya unutsak balkona falan çıksa çok yaramaz zaten
(1,500 puan) tarafından
Bunun için teller var alabilirsiniz ya da kapıya kilit atabilirsiniz sıcaklığa vantilatör olabilir en azından daha ucuza iıkar
(6,520 puan) tarafından
Vantilatör var yetmiyor kii ev sahibi tel bağlatırmı blmıyorum zateb asansor de yok
(1,500 puan) tarafından
Teli sen al gıderkn götur.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende Pendik Kaynarca dayım cnm ama marketler yakın . Allah yardımcın olsun inş gerçekten ev yok bizim yan sitede vardı ama ne kadar bilmiyorum. Umarım bulursunuz ev
(6,520 puan) tarafından
Kaynarca da heryerde arıyoruz şuan kaynanam lar taşınacak onlara bakıyoruz da yok ki oyle ev en berbatı 1 mlyar 1 200 bızde şuan 750 veryrıuz
tarafından
Evet cnm malesef kiralar uçmuş. Biz bin yüz lira veriyoruz ama evim çok güzel memnunum 3. Kat tertemiz .
(6,520 puan) tarafından
Bzde 750 veryıruz yenı ev ama asansor yok yüksek kat sıcak perişan haldeyzı vala
tarafından
Bu sıcaklarda çekilmez evet
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Taşınmak çok masraflı ama tabi öyle biyere yaşamak da kötü, Allah yardım etsin biran önce çıkarsınız inşallah 
(6,520 puan) tarafından
Parada yok nasl olck blmıyorum inşşalah cnm
0 oy
(1,691 puan) tarafından
kuzum suan heryerde ev yok valla dugunler serbest kalinca kirlalik ev kalmadi.malesef kistan once biraz zor bulursun ev 
(6,520 puan) tarafından
He valaa Allah yardım etsin
0 oy
tarafından
Sancaktepe taraflarına bakın canım isterseniz uyarsa size yeni yapılaşma olduğu için hem uygun hemde merkezi biyer 
(6,520 puan) tarafından
Bnde oraları çok isterdim yenı doğan tarafı evlere çok iş verylıyro eşim işi bu tarfata dye gelmiyor oralara
tarafından
Anladım kuzum hayırlısı olsun hakkınızda o zman
0 oy
tarafından
Nakliyeciyiz biz 10 milyar istemiyor kimse ama taşınmak komple 10 milyara maloluyor çünkü depozito kira emlakçı ve abonelik parasıdır ufak tefek şeyler o kadar tutuyor nakliye hariç 10 milyar param gitti bi bilezigimi verdim o taşınmaya gitti 
(6,520 puan) tarafından
Kaçç saat uzak peki
(12,762 puan) tarafından
Yakindim cnm mahalle degisti
Ama bu siteden taşınan biri ankaradan diyarbakira sehirler arasina 5 bine tutmus diye duydum  10 bine de var pahalı diye 5 tutmus galiba iyi araştırmak onemli tabiki
(12,762 puan) tarafından
Ve malesef aldigim evin kiracisi kiralik eve cikti 1300 emlakciya 1300 evin kirasi 300 dolarda kapora vermisti yani yeni bi ev en az 3 bin gider kirasi kaportası bazi ev sahibi 2 kira birden depozito 1 kira da onden istiyo
(6,520 puan) tarafından
5 bin yıne iyimş kızz 10  bin falan dedi eşim hayrlısı olsun bakalım
(12,762 puan) tarafından
Yok cnm bi arastirin iste fiyatlar degisir
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bende taşınıcam evin boşalmasını bekliyorum bu ay sonu evden çıkıcaz dediler ay bitti çıkmadılar köydelermiş bu Ekim çatı katı çok sıcak 1+1 balkonu korkuluklu korkuyorum oğlum başını falan sıkıştırır diye çıkarmıyorum balkona evde pişiyor uz resmen kışın rutubetli var bıktım bu evden inşallah biran önce hayırlısıyla taşınırız 
(6,520 puan) tarafından
He ya kışın bnyo tavan ful kapkara
0 oy
tarafından
Ca nm kayinpeder im isinde çok başarılı nakliyat evden eve işi. Ve İstanbul dan  Çerkezköy e fazla para  alınmıyor diye  biliyom ..ayreten asansör istiyo cnm 
tarafından
Valla hem öyle okuyorum gerçek adın ne
(12,762 puan) tarafından
Tugba cnm
tarafından
Memnun oldum cnm ❤❤❤
(12,762 puan) tarafından
Bendeee :)
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ :-*

İlgili sorular

0 oy