Kızlaarrrr çoğunuzun bildiği üzere doktor bana cinsiyet kız demişti duru bebeğimizi bekliyorduk ve hatta eşine süpriz yapıp çocuklarımın doğum gününü kutladığım gün balon patlatmıştım cinsiyet kız diye balona pembe tüyler katmıştım video falan var neyseeee.
Bugün 20 haftalığız çok şükür ben haftası netleşsin diye ayrıntılıya girdim ama detaylı ultrason değil haftası ile ilgili neyse bakıyor doktor falan bana demesin mi cinsiyet erkek ben şok oldum neeğğ erkek miymiş dedim benim için hiç önemli değil erkek kız sağlıklı olsun hepsi bizim sonuçta neyse doktor bana dedi bilmiyomuydun bende dedim doktor bey ilk zamanlar kız dedi daha sonra kordon var göremedim sonra bakalım dedi falan dedim neyse doktoruma anlattım olanları seninde ne dediğin belli olmuyor desene kısaca deyip kahkaha attı ama benim şoktan ağzım kulaklarımda kendi kendime konuşuyorum hastane de şoktan gülüyorum falan biz o kadar eşime sürpriz yaptık balon falan patlattık video var hatıra ben şok oldum erkek deyince eşime söylemedim akşam gelince söylücem eşime yine mi balon patlatsam bilemedim valla hala gülüyorum o halime
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım rabbim hayırlı evlat eylesin tosun paşa geliyor ne güzel
Ay canm yaaaa ben 14 haftalikken gittim kız gibi dedi net deyil dedi geçen haftalarda gene bakarız dedi 23+4oldum ogün bugün göstermiyor bugün bile baktı gene göstermedi yarın detayliya girecem inşallah tabi sıra bulabilirsem acaba ne olacak çok meraktayimmmmm
Ben hamileyken doktor bana kız demişti ve eşimin çalıştığı yerde arkadaşları ona "pek güvenme, kız diyorlar sonra erkek çıkıyor" demişler, bir kaç arkadaşına doktor önce bebeğin cinsiyeti kız demiş sonra erkek çıkmış Hatta bu yüzden ben doktora emin misiniz kız olduğuna diye sorduğumda aşk olsun demişti Neyse ki kız çıktı
Artık oğlun büyüdüğünde gösterirsiniz videoyu
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Kız bende doğurdun da cinsiyet erkek çıktı sandım yuhhh yanı dedim
Zaten cinsiyeti tam 20. Haftada ve ilerisinde belli oluyor zaten doktor sana net birşey demeden sen hazırlık yapmışsın olsun allhım sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin ♥︎
Duru değil dumrul muymuş Sağlıcakla gelsin
1,493,003 soru
24,394,710 cevap
349,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın