0 oy
477 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhaba hanımlar 20 yaşındayım ablalar diyim bi de :) 

27 haftalık hamileyim 3 senelik evliyim kaçarak evlendim :(  eşim hamileliğim boyunca artı bir ilgiye geçmedi aksina daha çok fevri olmaya başladı. Normal bir tartışmamızda bile hamilelik yüzünden  duygularımın değişiktiğini söyleyerek ciddiye almıyor bile. Ikimiz yaşıyoruz ama çok uzağız sadece sex ve yemek için bir araya geliyoruz. Ilgi ikimizde de sıtandart boyutlarda. Hayatında biri yok ama dışarıya vs çıktığımızda çaktırmadan gözlerinin başka kadınları kaydığını görebiliyorum. Sizce nasıl bir yol çizmeliyim buna benzer durumlar yaşayan varmı ? 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende baskasina bakan kocan olcak deyyusla iliskiyemi giriyon gitsin o kadinlara tövbe tövbe Allah kocana hidayetversin
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Canım başbaşa vakit geçirin  bebek doğmadan bebek doğunca vakit bulamazsın onunla bu konuyu konuş tatlı dille problem ne sana böyle davranıyor ilgisiz gözü başka kadınlara bakıyor daha  20 yaşındaymışsın çok gençsin kendini saldın mı acaba yanlış anlama ama bakımlı misindir evin içinde 
(14,678 puan) tarafından
Ben bu bakım işine inanmıyorum ya :D bı ünlü vardı kimdi adını unuttum kadın bı içim su onu bile aldattilar :D
(50 puan) tarafından
Canım aldatma erkeğin kişiliğiyle alakalı senin kocana süslenmen dinimizce sevap bunun hiç-bir sucu yok :)
(14,678 puan) tarafından
Yok ben suç demedim yani aslında bende aynısini söyledim :D içinde varsa her türlü yapıyor. Tabiki suslensin puslensin
(50 puan) tarafından
Aman sıkıldım bu erkeklerden bi kadınlara rahat vermiyorlar değer vermiyorlar gül gibi bak karına  işte sana 1 evlat veriyor bu kadin daha ne isteyebilir sinki
(14,678 puan) tarafından
He valla kız bende anlam veremiyorum artık
(1 puan) tarafından
Biraz fazla özenliyim aslında hiç bakımsızlığım olmadı hamileliğimin ilk üç ayı bile zor geçmesine rağmen dikkat ettim çocukluğumdan beri böyle.  Bununla alakası olduğunu sanmıyorum. O da genç belki ondan olabilir ama çözmemiz gerek işte
(50 puan) tarafından
Evlilik terapistine gidebilirsiniz ikinizde genç missiniz ama başka kadınlara bakmasını bir probleme yada bir şeye yormamız çok saçma olur ben insan piskolojisi üstüne ders aldım ama size burdan yardımcı olamam keşke olabilsem
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Ikinizinde ortak bi hobisi ilgi duydugu bisi varsa yapabilirsiniz 
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Çok küçuksün daha bebeğim

Böyle öküzler nazdan cilvedende anlamaz ben sana diyim

Tavrını,tarzını bi değiştir bakalım yavaş yavaş 

Nedenini sorarsa,bi gelişme var demektir,değiştiğini anlarsa etekleri tutuşur belki
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Adamin mayasinda yoksa ne yaparsan  yap duzelmez malesef Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Hamilelik  hpröonaleı2. Lütfen  etrafına  bakıyor  diye  sizi  sevmediğine  aldattığına  kanaat getirmeyen  velevki  yaptı  kendi  karakteristiği ve karaktersizliği olur 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hamilelik vs çocuk öldü hiç bı zmn araya ilgisizlik isteksizlik ilişki azlığı yaşamadım baştan beri neyse oydu en başlarda aşırı coktu şimdi normale geldi diyebilirim.sirf bunun için bir araya gelmek insana kullanılmış hissini verir  .sizinde eşinizin dediği gibi hamilelikten duygu degisikligi olabilir fazla ciddiye almayın düzelen bişey sonradan.baskalarina bakma meselesi her erkekte olan bişey  istemsizcede  bakabilir  siz bu duruma takildiginiz için sizede öyle gelebilir .siz arayı bulmak muhabbet açmak için birşeyler yapın bı kahve yapın muhabbet edin  
0 oy
(8,274 puan) tarafından
20 yasindaysan 18 yaşında mi kaçtın çok erken evlenmişsin canım ya.. keşke gençliğini yaşasaydın

İlgili bir soru bulunamadı

404,853 soru

12,127,993 cevap

36,491 kullanıcı

...