0 oy
695 göst.
Diğer kategorisinde (14,487 puan) tarafından
(Önceki postlara cevap yazamadım kusura bakmayın gazdan çatlamak üzere Ayşe Nur kafam allak bullak.yazicam normale dönünce)

Metsil aldık eczaneden.

Günde 4 kere 8 damla yazmış.

8 damlayı 4 öğüne bölerek mi vericem?

Yoksa her seferde 8 damla mi vericem?

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim metsil bizde ise yaramadi burse huyvers colex cok iyi bide her öğünde 8 damla 
-Reklam-
0 oy
(11,073 puan) tarafından
Aldım hiç faydası olmadi 

En son nurse harvays aldık hemen kesti çok şükür 

Bir.defa da 8 cnm bana öyle dedi 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Senin yerine oluyum asla metsil kullanmam. Canım.. Kesinlikle bebeklerde havaleye sebep olduğu biliniyor. Berco zinko gaz damlası var ondan al ver. 
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Bunu kullan canım. Metsil vermeyin bebekleirnize.. Babamın samimi arkadaşı hem komutan hem prof doktor aile dostumuz var. O söylemişti bana 9 sene önce 

image

(931 puan) tarafından
Ben kullandım ama  hiç fayda etmedi bizde ictiklerinide geri çıkardılar
(3,550 puan) tarafından
Canım gaz damlası zaten öyle ahım şahım bir faydası olan bir ürün değil. Sadece destek. Bebek zamanını doldurmsyınca o gazı naparsan yap gitmiyor ki. En iyisi elektirik süpürge fön makinesi sesi.. Onların çok faydasını gördüm ben.
0 oy
(50 puan) tarafından
Bebeğin küçükse günde 4 defa 8 damladan 32 damla yapar bebeğine kesinle 8 damla verme uyku yapar .gunde sadece 8 damla canım.  Ben kızımda sadece 1 kutu mefail kullandım 4 ayına kadar senin bebeğinde ise yarar mı bilmiyorum ama kesinle fazla verme zararlı 
0 oy
(14,678 puan) tarafından
Metsil ise yaramıyor kuzum ya biogaia kullandım ben ilk metsil yazmıştı ise yaramadı biogaia aldık 4 ay kullandım zaten 4 şişe gitmiştir 80 TL miydi neydi unuttum ama etkisi vardi 
0 oy
tarafından
Ah yavrum ya daha gecmedi ne gazmis arkadas bu ya 
0 oy
tarafından
Canm biz kullandk ise yaradı 4 öğün de 8 damla ver.yedikleri ne dikkat et ondan ŕahatlsz oluyo 
0 oy
(2,917 puan) tarafından
Canm boşa metsil ile uğraşma bence bende kullanmışım ama çocuğum boşa ağlamış biogia al eczanede çok iyi o
0 oy
(931 puan) tarafından
Canım mestil hiç ise yaramıyor 

Nurse harveys kullanmanı öneririm  çok işe yaradı bizde kaç damla kullandım hiç biri fayda etmedi 
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Ben biogia kullandım bi o ise yaradı..biraz pahalı bise ama cok ise yarıyo mestil bizde hiç ise yaramadı ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 481 göst.
18 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,670 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 2,417 göst.
26 Nisan 2020 Diğer kategorisinde SL (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,130 göst.