0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

İki tane kızım var biri 3 yaşında biri 1 yaşında yürüyemiyor henüz vede hiç sakın bir bebek değil galiba bir yere gitsem mesela bebek arabasında fazla durmuyor çıkmaya çalışıyor düşecek gibi oluyor işte gezdiğimi oturdugumu kalktığımı zor anlıyorum sanki evde pek sıkıntı olmuyor ama dışarıya çıkmaz zor oluyor 

sanki hiç bir şeyden keyif alamıyorum :D

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Her hallerine çok şükür etmek lazım canım, onlar başımızın tacı. Biz keyif yapmayalım ama onlar yanımız da olsunlar, Rabbim bağışlasın gülüm

-Reklam-
0 oy
tarafından
Biri 7 yaşında biri 2 yaşında..2 yaş sendromuna girdik ben de birşey anlamıyorum artık keyif yok
0 oy
(2,225 puan) tarafından
aralarını uzun tutsaydın canım 
0 oy
(12,930 puan) tarafından

Annelik sen kutsal şeysin :)

0 oy
(4,895 puan) tarafından
Ahh keyif mi oda ne. Benimkiler ikiz 9 aylıkken mama  sandalyesinden atliyordu.  2 yaşındalar şimdi girmedik delik kalmıyor neye yetişeceğimi şaşırdım 
0 oy
(8,081 puan) tarafından

Benim 2.5 yaşını geçmiş bi tane oğlum var ikinci olsa deliririm herhal çok zor inat bir çocuk dışarıya çıkarıyorum koşma dedikçe koşuyor biraz akillanmadan 2. Yi yapmam ben ne kadar çocuk o kadar dert, yine de dert demeyim de zor yani hele büyüdükçe daha zor:D

0 oy
(9,623 puan) tarafından

image

Al sana şekil A :D:D  bizimki de böyle yani mümkünati yok arabada totosunun üzerine oturmuyo kurtlu :D yere bırakınca da asfaltı öpmeden eve giremiyoruz mutlaka yere kapaklanir 1 kere :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 329 göst.
7 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu
+4 oy
24 cevap 550 göst.
+1 oy
3 cevap 188 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,064 soru

23,742,221 cevap

314,215 kullanıcı

...