0 oy
1,833 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya valla kimse beni yanlış anlamasın ne olur hani bir post açılıyoya ben ve benim gibi herkes yorum yapıyo yardımcı olmak içinvaktini ayırıyor ya hani madem bir soru soruluyor da neden sorunun yanıtını alınca cevap verme gereği görmüyorlar cidden tutuluyorum buna sizdede oluyomu bu durum :angry:

26 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından

Haklisin canim. Ama cevap verilmemk degilde birilerine  verilip sana verilmeyince daha kirici oluyor.  Bazilarina dikkat ediyorum. Cevap vercekleri kisiyi seciyorlar. Diger cvp verenleri ne yerine koyuyorlar sen dusun:angry:

tarafından
Onuda yapanlar var mesela kişi seçiyolar cevap yazarken biz yapmıyoruz zateb hiçde hos değil saygısızca
-Reklam-
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bu tarafta değilde gebelik bölümünde aynı sorunla çok karşılaşıyorum ama burda da oluyor bazen. Bu durum benim de sinirimi bozuyor. 
tarafından
Burda daha fazla dedikodu olunca herkes o postta ama cevap vermeye gelince ses yok
(3,136 puan) tarafından
Aynen öyle herkes orda ama cevap veren yok
0 oy
tarafından
Oluyor canım olmaz mı ben de verdiğim yanıtı gizliyorum cevap gelmezse 
tarafından
Bu deva gizleyince puan düşüyo birde biz cevap verirsek bari bi artı işareti koy ne bilim yani
tarafından
Puan önemli değil ki cevap verip insan yerine koymamalari önemli
0 oy
tarafından

Bende sinir oluyorum buna. Ozellikle emzirme konusu ile ilgili bildiklerimi guzelce anlatiyorum uzun uzun. Bi geri dönüş yapar insan.;)

tarafından
En önemli bilgiler aslında bari bir artı koysalar yada bir teşekkur etseler çok iyi olur  onu bile yazmakdan acizler
tarafından
Evet tesekkur bile yeterli
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Aslinda adamina gore muamele degil benim bebek var mesela 7/24 giremiyorum post aciyom 3-5 cevaplara yanit veriyom sonra oglanla ilgilenmek zounda kaliyorum 
tarafından
Bazıları hiç yazmıyo mslesef post açıp yok oluyo bari artilasın o da zor olmasa gerek
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Bosveeeeer sen cvb varsa yaz cik hic dusunup kafana takmaya  degmez 
tarafından
Değmez de bu defada acaba işine yaradımı bilgilerim yada yararlı olmadımı diyo
(12,771 puan) tarafından
Yararin olsa da yazmaz bazilari
tarafından
Evet takipdeyim bende bundan sonra not alcam valla  bak :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 483 göst.
0 oy
27 cevap 3,010 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 719 göst.
26 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Heartlinee (201 puan) tarafından soruldu

411,939 soru