0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,272 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım bebeğim küvezde hergün süt sağıp yolluyorum. Süt arttırıcı neler yiyebilirim, bol sıvı alıyorum. Onun dışında neler yapabilirim? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Rezene,helva, tatlı şeyler tüket bulgur pilavı çok süt yapar ama bı o kadar da gaz yapar. O yüzden yedikten sonra bir kaşık kimyon ye rezene günde 3 bardak içersen iyi olur 
(1,272 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Evet rezene kızımda da kullanmıştım unutmuşum.
(1,301 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kimseye inanip,kendini yemege verme bos yere kilo alirsin.Bol bol su ic ve galactago damla kullan
(1,272 puan) tarafından
Bol bol sıvı alıyorum zaten. Doğumum biraz sıkıntılı geçti psikolojik olarak pek iyi sayılmam. Pek iştahım yok, zorla yiyorum yediğimde süt arttırıcı şeyler olsun en azından diyorum.
(6,200 puan) tarafından
Dedigim gibi galactago damla kullanabilirsiniz cok fazla isinize yarar ya da bestlak damla
(1,272 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(225 puan) tarafından
Oncelikle gecmis olsun neden bebegin kuvezde canim benimde 1 bucuk aydir kuvezde hergun sut sagip posetliyorum bende o kadar cekilmez olduki artik gunde 200 cc ckiyor benden de benmde azaldi inan hepsinden once bol su hepsini denedim bende pek ise yaramadi kayisi erik kompostoso da icebilirsin oda iyi geliyor
(1,272 puan) tarafından
Biraz erken doğdu canım. 35+1 de doğum yaptım. Solunum ve beslenme sıkıntısı vardı durumu şu an iyi ama tedbir amaçlı tutuyorlar. Sizede çok geçmiş olsun. Bu zor zamanları sağlıkla atlatırız inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Valla kardeş suyu öyle kafadan içme. Kendine 2.5 litrelik su hazirla gel git onu iç. Ben bunu yapmadan önce çok su içtiğinmi zannediyordum ama içmiyormuşum... Bir de ben ne yediysem bana yaramadı. Bende anne çayları falan denedim. 3 ay boyunca her şeyi denedim ve tek memnun kaldığım şey laktamax anne sütü arttırıcı bitkisel hap oldu. Doktorlar öneriyormuş araştırdığımda böyle bir şey gördüm. Ve gerçekten de sütümü arttırdı çok memnunum.
(1,272 puan) tarafından
Laktamax bende kullanıyorum. Suyuda çok içiyorum sık sık duş alıyorum masaj yapıyorum. Sürekli sağınca azalır diye korkuyorum.
tarafından
Yok kız tam tersi artar.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 466 göst.
0 oy
6 cevap 160 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❣️Ballı peteğim❣️ (236 puan) tarafından soruldu

408,148 soru

12,258,726 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...