0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Her gece bu saatlerde 1 2 saat uyanik kalıyor daha dogrusu ne uyuyor ne uyanıyor sadece mızmız ve emiyor illallah ettim kizlar 1 yasinda 1yildir uykuyu unuttum. Ne yapabilirim ya

5 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
Valla bende bu soruyu soracaktım buraya, ama zaten herkes aynı dertten muzdarip. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. 
(2,265 puan) tarafından
Haklısın canım Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Dün rahatsızdı 5 te uyandı uyumadı bak hala ayaktayız iyiye asla alışmazlar kötünün kölesi olurlar 17 aylık bu arada 
(2,265 puan) tarafından
Off seninki daha büyük desene düzelmiyor
0 oy
(16 puan) tarafından
Bebeklerde uyku düzeni oluşturmak çok zor ama sabırlı olmalıyız allah yardımcın olsun 
(2,265 puan) tarafından
Amin sagol canim hepimizin yardımcısı olsun insallah
0 oy
(4,098 puan) tarafından
1 hafta 7 aylık olck her saat başı uyanr mı ya delrcem artık onu uyutaym derken kendi uykm dağılyo bazn uyumak istemiyo dirwnyo gce 1.38 de zor uyuttum bnde tükendm artık eşim vardiyalı çalışıyo ona bişey diyemiyorum 
(2,265 puan) tarafından
Oyle canim malesef degismiyor da onlar nasil dinleniyor anlamiyorum
0 oy
tarafından
Bacım 19 aylık oğlum her gece 3 4 uyanıyor. Bye bye night damla aldım uyur diye nerdeee vız geldi tırıs gitti. Aynı damlayı yegenime verdim anında uyudu. MR çekilirken atarak verdilerdi o uyutmustu onu diyorum eşime doktora soralım verelim doktor 1 yemek kaşığı derse biz tatlı kaşığı verelim diue ama kabul etmiyor. Sabah en gec de 6 da ayakta. Bide 6 aylık kızım var Rabbime şükür nazar almasın o uyuyor. Yoksa çıldırırdım herhalde 
(2,265 puan) tarafından
Ben de dogru bulmuyorum ilac kullanimini. Abimler de diyor uyusun diye ver diye ama bu bjr surec ne yapalim gececek bir sekilde
tarafından
Bende istemiyorum ama dayanamıyorum 2 sene olacak aynı hiç degismedi. Ne zaman diyorum aksam yatıp. Sabah 8 de felan kalkacagiz. Bende kıyamıyorum aslında ne bileyim hayırlısı yapacak bişey yok.
(2,265 puan) tarafından
Cok zor ya 2 sene gercekten insallah bir an once duzelirler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 434 göst.
1 Nisan 2024 Aile kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 360 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
12 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Agdhdg (84 puan) tarafından soruldu

405,941 soru

12,167,869 cevap

36,631 kullanıcı

...