0 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gecedn beri tanımadığım bi numara msj attıp duruyo 

Ekran resmini çekip askerdeki kardeşime attm onunla knşması için 

image

10 Cevaplar

+1 oy
(2,162 puan) tarafından
Niye bu kadar ön yargılı ve hemen kötüye yoruyorsunuz anlamadım. Her erkek insan yemiyor ve sarkintilik yapmiyor insanlik ve karakter diye birșey var. Belki memleketten biri belki önemli birșey söyleyecek adam cevap almaya çalıșıyor rahatsız edecek insan efenim demez. Evet tugba hanimla gorusuyorsunuz numarami nerden aldınız ve beni neden rahatsiz ediyorsunuz diye sorabilirsiniz. Baktiniz gerekli bir gerekcesi yok niyeti tamamen artniyetli sizi polise sikayet edecegim diyip engelleyebilirsin. 
tarafından
Tanımdgm bi numara
EVET bu devirde erkekler insanı yer
Kardeşim arayıp knştu tanmyrz etmyrz
Ne diye cevap vereym adam itiraf etti numaramı birileri ona vermş
(2,162 puan) tarafından
Tanımadığın bir numara onu görebiliyorum, cevapta vermemișsin kardeșini devreye sokup neyin nesi fesi onuda öğrenmișsin hiç bir problem kalmamıș ortada ozaman neden paylașıyorsun? Yani insanların bu duruma ne demesini ne yanıt vermesini bekliyorsun onu anlamadım. Ayrıca bu devirde bütün erkekler insanı yer demene katılmıyorum. Seninde erkek çocuğun vardır. Genelleme yapmak hiç hoș değil buyüzden. Ve bir kadın olarak bir kurtarıcıya ihtiyacın yok birilerine haddi bildirilicekse bunu sende yapabilirsin. Telefondan kimse kimseyi yiyemez.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin cevap vermemen iyi olmuş. Ama eşine neden iletmedin numarayı 
tarafından
Kardeşime söyledm cnm
tarafından
İyide eşine söylemelisin kardeş ne alaka
tarafından
Aynen bende esime yollardim yani
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Engelle gitsin
tarafından
En kolay ve temiz yol
tarafından
Başka numara dqn yqzmayq devam edck kuzum
Sosyal medya fln da kullanmyrm
Numara mı kimdn nasıl almş bilmyrm
(14,164 puan) tarafından
Tuğba sen misin
tarafından
Hangi numaradan atarsa engelle gitsin birde baktın peşini bırakmıyor tehdit et polise veriyorum şimdi seni diye eşine de muhakkak söyle ben olsam engellerdim eşime de söylerdim böyle böyle beni rahatsız ediyorlar diye çünkü başka birinden duyduğu zaman daha kötü olur
(14,164 puan) tarafından
Evet katılıyorum eşine söylemelisin o yazdıkça sen engelle kim bilir ne diye mesaj atıyor
0 oy
tarafından
Adın tugbami kiz
tarafından
Ewt cnm
Numarami kimdn nasıl qlmş bilmyrm
İsmimi nerdn biliyo
tarafından
Kız sende numarayı kaydet tele sonra WhatsApp ba BK resm cikiyomu profilde belki tanırsın kim oldugunu bnide aradı geçen bi numara eşime direk verdim  o knustu
tarafından
Kuzum fotoğrafını kqldrmş
Gökhqn ywzyo
Öyle birini de tqnmyrm
tarafından
Hmm engele ozamn cnm
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Tugba sen misin beki birisi yanlis numara vermistir kiz benim numaram diye seninkini vermiştir
tarafından
İnş öyldr cnm
Adaşmyz şimdi
0 oy
(712 puan) tarafından
Canm ismini wp ye kayıt olunca giriyorsun ya belki ordan görmüştür numara sallayıp bakan çok insan var bana da biri telegram dan yazmıştı eşime söyledim bir güzel payladi daha da yazamadi
0 oy
(3,997 puan) tarafından
adin tugbaysa bi sorsana kimsiniz diye   
0 oy
tarafından
Askerdeki kardeşine kadar niye uzattın ki anlamadın askerde bununlamı uğraşacak engelle eşine söyle benide bi kaç sefer rahatsız eden oldu kendimden emin olduğum için eşime söyledim halletti 
0 oy
tarafından
Banada geçenlerde biri cuma mesaji atmış kimsiniz dedim yanlış kaydettim kusura bakmayın dedi. Profilde iki çocuk resmi vardı isim vs görünmüyor. 

Sonra sildim mesajı tekrardan yazdı son olarak acaba orası hangi şehir dedi. .bende cevap vermezsem catlarim tabi. Yürü git işine bak dedim orda tabi birde laf söyledim.

Tamam ne kızıyorsun deyip çıktı engelledim. Tabi eşim yanımdaydı gördü oda
0 oy
tarafından
Eşine söyle arkadaşım belki de esin seni deniyordur hiç belli olmaz.erkek milletinin sağına soluna

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 241 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 854 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,110 göst.
0 oy
11 cevap 610 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,768 puan) tarafından soruldu

406,987 soru

12,215,102 cevap

36,799 kullanıcı

...