0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (4,759 puan) tarafından

image

image

image

Bunlar bana hediye geldi kullanmadan önce dışarıdaki fırında ısıtın 5 dk demişler alınan yerden bende dün verdim dediler içinde yağ kemik ve su olacak neyse onuda yaptım verdim adam 5 dk az 2 buçuk saat kalacak dedi tamam dedim bıraktım geldim ama böyle içi kemik ve yağ ile yanmıştı neyse temizledim blraz etrafı altı kaldı ve içleri ne yaptıysam da yanmış et kemik kokuyor sütlaç falan yapsam kokusu geçer mi kızlar başına gelen oldu mu yada o kokuyu kökten nasıl giderebilşrm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sütlaç olarak kullanılacak olanlara o işlemi yaptırmıyorsun ki o güveç yapmak istediğin de et kokusu olsun diye yapılan bı işlem 
tarafından
Ben evdeki fırında kullaniyorum iki üç senedir hiç çatlama olmadı malesef o kokuya yapacağın hiç bişey yok onları güveç için ayır a 101de falan altıli satılıyor onlardan al sütlaç için
tarafından
Kim dediyse eksik bilgi vermiş
(4,759 puan) tarafından
Ya öyle mi yapayım diyorsun kuzu
tarafından
Valla en güzeli yenisini alman sütlaç için çünkü o et kokusu olsun diye fırına veriliyor diğer yemeklerde içinde et olmasa da tadı geliyor
(4,759 puan) tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Limonla sil bakalım alır belki. Havalandırmak lazım. 
(4,759 puan) tarafından
Öyle yapacağım sağol kuzum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 328 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 597 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
0 oy
40 cevap 955 göst.

Kategoriler


1,439,803 soru

23,670,564 cevap

309,551 kullanıcı

...