Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar reflü ilacı ?
0
oy
114
göst.
3 Ağustos 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Arzuylcn41
(
75
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar bizim reflumuz vardı doktor 12 temmuzda gaviscon infant yazdı günde 4 kez yarım şeklinde bir kutuda 30 tane var 15 günde bitiyor bitirdik.bitince tekrar al bana 2. Ay kontrolüne gelene kadar dedi aldım ama 3 gün daha kullandım sizce bırakayım mi dün akşam verdiğimde midesi bulandı ilacı kustu bu sefer artık vermesem o fışkırarak kusmalarimiz da bitti ama bizim gibi olan var mı ne önerirsiniz ? 5 gün sonra 2 aylık olucaz
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
3 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Cnm ilacın etkisi geçince yine kusma basliyo ben kaçıncı kutuyu veriyorum hatırlamıyorum artık. Doktor artık ilacı verme diyene kadar içecek bakalım. Ben ilacı kendi sütümle biraz sulu yapıyorum midesini bulandirmiyo süt sanıp içiyo. Bence aksatma içir. Ben bir hafta ara verdim bin pişmanım
3 Ağustos 2021
Arzuylcn41
(
75
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne şekilde hazirliyorsun canım ilacini detaylı yazar mısın bana bı ? Ya ne bilim bende düzeldi artık vermiyim diyorum :(
3 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bana iki poşet ilacı bir kerede yap dedi ben yarım çay bardağı süt sagiyorum ilacı koyuyorum kaşıkla veriyorum yavaş yavaş. İyileşmiş gibi duruyo ilacı kesince en başa dönüyor. Tamamen iyileşmeden kesme bence cnm
3 Ağustos 2021
Arzuylcn41
(
75
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bide o fışkırarak kusmalarimiz her gün olmuyordu zaten 13 temmuzdan bu yana sadece 2 kere oldu aynı gün icinde 2 kere , daha da olmadı normal kusmalarida daha yok pek
3 Ağustos 2021
Arzuylcn41
(
75
puan)
tarafından
yorumlandı
Yarım çay bardağı süt çok değil mi kzuum propektuste yazan gibi yapıyordum bende o zaman su ile değil sütle devam ediyim bende , bide emmeden 1 saat sonra yazmış bana o zamana acikiyor zaten emme vakti geliyor ilaç vaktiyle aynı oluyor
3 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Benimki her emzirmemde kusuyo cnm . Zaten kontrole az kalmış riske atma bence yinede sen bilirsin ☺️
3 Ağustos 2021
Aslıs
(
13,309
puan)
tarafından
yorumlandı
Düzenli diye birşey yok 34 yaşındayım hala sabah uyanır uyanmaz alıyorum geçecek düzelecek diye bir şey yok kalıcı reflüyse
3 Ağustos 2021
Arzuylcn41
(
75
puan)
tarafından
yorumlandı
Kontrolde sorayım kuzum o zamana kadar devam edeyim o zaman sütle. Kusmalarimiz bitti bizim kuzum valla
3 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Cnm koyu oluyo icmiyo o yüzden öyle yapıyorum ičsin diye. Ben emzirdikten 5 veya 10 dk sonra veriyorum. 1 saat beklese zaten acıkiyo yine emmek istiyo.
3 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aslıs bebeklerin midesi ile alakalı 4 ay içinde iyilesiyomus düzenli kullanımda bilmiyorum bizim son 8 günümüz kaldı. Düzelme baya var nerdeyse hiç kusmuyo diyebilirim. 8 gün sonra doktora danışıp öyle kesecem ilacı bakalım.
3 Ağustos 2021
Aslıs
(
13,309
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu hastalıkla alakalı ciddi bilgi sahibiyim kuzum geçebilir elbette kendim zaten doğuştan refküyüm bebeğim de öyle kırk gün neler yaşadık şuan ek gıdaya geçince düzelir dedi doktor maalesef yok düzelme ekşime yüzüne vuruyor bebeğimin. İnşallah bebek reflüsüdür sizinki Allah şifa versin. İlacı bir müddet bırakınca bir iki hafta kadar düzeldi sanıyorsun ama yine devam ediyor. Acısını biliyorum Allah bebeklere vermesin.
3 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah cnm ❤️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Ağustos 2021
Aslıs
(
13,309
puan)
tarafından
cevaplandı
Antireflü Mama önermesi lazım gaviscon daha çok kusturuyor emiyor galiba
3 Ağustos 2021
Arzuylcn41
(
75
puan)
tarafından
yorumlandı
Gaviscon infanttan sonra kusmamiz bitti emziriyorum kuzum mama hiç kullanmadik
3 Ağustos 2021
Aslıs
(
13,309
puan)
tarafından
yorumlandı
Aman emsin de
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
348
göst.
Reflü ilacı gavıscon hakkında lütfen bilenler bakabilir mi
9 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
Ahsenk_34
(
134
puan)
tarafından
soruldu
+3
oy
3
cevap
59
göst.
Reflü Sorunu Olan Bebekler
5 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Frtnzn
(
286
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
2
cevap
37
göst.
Evolvia Ar Mama Nereden Bulabilirim? Reflü Sorunu Olan Bebekler İçin Çözüm Önerileri
6 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Frtnzn
(
286
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
1
cevap
44
göst.
Hamilelik mi, reflü mü? Mide yanması ve sıvı gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
18 Şubat 2025
Çocuk & Ebeveyn
kategorisinde
Serap guler
(
62
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sağlık
gebelik-varmı