0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar nolur bısey soyleyın esım koltuga koydu ıkı sanıye sadece arkasına baktı dustu bası kızardı bıraz parkenın ustune dustu agladı bıraz sustu sımdı cok az da sısmıs 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her ihtimale karşı doktora götür röntgen çeksinler benım bebegımde salıncaktan düştü hiç beklemedim hemenn doktora götürdük 
tarafından
Bısey cıktımı pekı doktora mesaj attım sımdı daha cvp vermedi
tarafından
Röntgen çektiler hemen her ihtimale karşı çok şükür bişey çıkmadı
tarafından
Cok sukur canım esım goturdu sımdı
tarafından
İyi yapmış canım
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Takip et kuzum 2 saat uyutmaa. Kusmaa olursa hemen gotur. 
tarafından
Bısey olurmu ya sımdı oynuyor cok teşekkür ederim cevap ıcın
(4,148 puan) tarafından
Olmaz Allahin izniyle ama 2 saat yatirma bnmdr dustu 2 defa bir 4 aylikken bi 7 aylikken ama gozde kaymaa ve kusma olursa gotur hastaneye canm
tarafından
Tmm canım çok sağol
(4,148 puan) tarafından
Rica ederim canm gecmis olsun
tarafından
Cok sagol canım
0 oy
tarafından
Çok gecmiş olsun cnm doktora götr şaşılık olacak sonra 
tarafından
Evet canım gözü Şaş oluyo
tarafından
Cok korktum bunu soyledın tmm canım
tarafından
Sizden uzak olsn cnm bi akrabamin çocuğu düştü kanepedn şasi oldu .. dikkatli olun valla .. Bu ayda emeklemeye çalışıyo ya kendini atiyio   benim kızım da yedi  aylık emeklemeye çalıyor yapamoyo atiyo kendini yere
tarafından
Allah korusun cocuklarımızı cok korktum ınan
tarafından
Amin canm cümleten
0 oy
(238 puan) tarafından
koltuk yüksekliği çok fazla olmadığı için genelde bişey olmuyor ama düşme şekline de bağlı çatlak falan olabilir kolda bacakta. bıngıldağı kapalı değilse o da kafasını koruyor.

bizim de o aylarda koltuğun üzerinde emekliyerek kol tarafından aşağıya düşmüştü. nasıl düştüğünü görmediğimiz için önce kollarını bacaklarını avuçlayarak yavaştan kontrol ettim acıyomu diye. sonra genel durumuna baktım gözlerde kayma, kusma, ağlama, halsizlik yoktu. bir müddet uyutmadık. her ihtimale karşı acile gittik 30 dakika içinde. 3 saatte bir gözlemleyin bu belirtiler varsa gelin dendi. röntken çekilmedi genel durumunda bu belirtiler olmadığı için. bir sıkıntı olmadın sonradan da.
tarafından
İnslhh bısey olmaz cok korktum hamıleyımde yeni.korkudan karnım ağrıyor esımle kardesım gotırdu
0 oy
(1,058 puan) tarafından

50 cm yükseklik ten düştüyse risk olabikir ama 50 cm altinda bi yukseklikle pek risk yok diyolar uzmanlar .

Üztünü cikar heryerini elinde muyanne et agladigini bi nokta olursa doktora git ama bise olacagini sanmam kemikleri daha sert degil bebeklerin korkma Allah koruyor cidden bekle gözlemle sen gözünün önünden ayırma 3 saate kalmaz normale dönüyor 

Kendimden biliyorum da :(yataktan düştü iki sefer:'(Allah bidaha o korkuyu yasatmasin kimseye aminn

tarafından
Amın canım hamıleym henüz cok yenı korktum karnım agryr esıme dedim gel gotur gıdemedım ben o kadarkı korktum
(1,058 puan) tarafından
Ay kıyamam ya bisesi yoktur korkma ya emin ol
tarafından
İnslh canım cok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 345 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 417 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
14 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,922 soru

24,437,657 cevap

353,000 kullanıcı

...