Bu sabah kalktı gitti uyuyor numarası yaptım.mesaj atmış bana
"ben aramadım da tanımıyorum da ben ***** mıyım senin vatsabimda resimlere baka baka gittiğini bile bile neden kadın numarası kaydedeyim.
Sen bana doğru da söylüyor olabilirsin ama ben şüpheyle yaşayamam desigin için susuyorum yoksa haksızlık karşısinda susan dilsiz şeytandır.
Geçen araba yolda kaldığında gece birsuru kişiyi aradım usta numarası istedim numaralar aldım bu işte bı iş var ama çözecem falan yazmış.neyse muhabbet uzadı biraz tartışmaya döndü.sonra bu eve geldi.bebegi sevdi etti.bana dedi otur karşıma bı kaç kelime soyleyecem dedi.
Ben öyle bı dedeyle büyüdüm ki dedi bize hep öğretti dedi.benim de kızım var dedi.
Eğer ki ben bilerek telefonuma bı kadın numarası eklemissem konusmussam görüşmüş sem anamla aynı yatağa yatayım dedi.
Kimse kalmamış ta her gün başkalarıyla yatan bı o.r.ospuyla mi aldatacam dedi.
Sabah gittim dedi teyzesinin oğlu var öncelerden buna kinli ama şimdi eşimin yanında çalışıyor.
Acaba o mu yaptı kininden diye telefonunu aldım karıştırdım dedi.
Tabi bı yandan habire birileri arıyor bu meşgule atıyor konuşma kesildikce sinirleniyor.en sonunda açtı sinirle ne var falan dedi.sonra dinledi bı sure sustu dişlerini falan sıktı.sonra telefonu hopörlere aldi.adama "abi bı daha söyler misin "dedi.
Adam da benim tanıdığım bı adam iyi biri beni de sever.dedi ki " benim arkadaş yanlış numara göndermiş usta diye.numarayi aradım bı kadın çıkıyor.bu serefsizle bı daha muhatap olmayalım "dedi.
Dediklerine göre bunlar yolda kalınca o saatte tanıdıkları arayıp usta aramışlar.
Bu arayan abi de gelen numaraları benimkine kaydetmiş şarjı az olduğundan.konum falan atarım diye.
Ben tepkilerden biraz anlıyorum eşim gayet ciddiydi sesi bile titremesi gözlerimin içine baka baka konuştu.
Abi de öyle hani ezber yapınca sanki bişey olurmuş gibi konuşurlar falan ya öyle değildi.
Bilemedim hala kararsızım.evet ben eşimden bu zamana kadar hiç suphelenmedim.kadinlarla hep mesafelidir hatta sert konuşur.bakmaz etmez.arada izlediği videolara facebookuna falan bakarım kadın olan videolar izlemiş mi diye onları bile izlemez.bilemedjm