0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (1,947 puan) tarafından
Kizlar ya gece 4 te uyandi oğlum (1yasinda) 6 ya kadar uyumadı hep kucagimdaydi yatağına koyar koymaz ağlıyor 1 saat uyudu 8 de kalktı bende uyuyamadım bugün neyse evi supureyim dedim normalde korkmaz sesinden hemen ağlamaya başladı bağırdım kucağımda evi süpürdüm ama bağırdım diye çok vicdan yaptım kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz bir insaniz bagirmiyorum diyen anne vardir ama cok az sayidadir bende dayanamauip sesimi yukselttigim oluyor sonra pismab oluyorum tabiki annelik iste 
(1,947 puan) tarafından
Bağırdığında ağlamaya başlayınca hemen özür diliyorum bende
-Reklam-
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Valla arada bagırıyorum ne yalan söylym sessiz sakin konusanlara da helal olsun benimkilerin arasında birde 1.5 yas var deli ediyolar beni evde öyle bagırıyorum dedigimde de bir iki kere bişey söylerim baktım olmuyo bagırıyorum yapma etme diye ya ds gel diyr
0 oy
tarafından
Bağırmadığım halde her sesten korkar özellikle abi gelen seslerden birden bire duyduğu seslerden yürümeye başlayınca çok hareketlendi hayır diyorum veya biraz sesimi yükseltiyorum 
(1,947 puan) tarafından
Ben ilk başta yapma oğlum etme oğlum diyorum devam edince yapmaaa diye bagirjyorum bu seferde korkuyor agliyor
tarafından
Çok hareketliler evde sıcaklardan bunaldılar sağa sola sarmaları normal ama insan dayanamıyor gerçekten hiç kızmayanlara helal olsun hamileyim ben sürekli gidip gidip televizyonun önünden çekemiyorum bir yerde kızılıyorı
0 oy
(50,802 puan) tarafından
alistim artik kiziyorum ozur diliyorum ☺️
0 oy
(4,098 puan) tarafından
7 aylık olmak üzere uyku sorunmuz var gce ilk defa bnde bağırmış bulundum annecim nolr sus ve uyu artık dye ağlamaya başldı hemn korktu belli aldm sarıldım öptüm saknleştrdim sonç mu 2 ye doğru anca uyudu
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Hee bağırıyorum bagirmiyorum diyen yalan söylüyordur bnm bi eltim "ben cocuguma hiç bagirmadim senin hep sesini duyuyorum" dedi birgun bnm kızı parka cikarmistim bu arada ayni apartmandayiz onun kapisindan gecerken sesini duydum "bir daha yaparsan .." diye bagiriyordu pat diye ses geliyor cocuk agliyor falan o zaman dedim bu sadece bagirmiyor birde dövüyormuş ben cocugumu hic dovmedim poposuna cok sert olmamakla birlikte vurdum birde bagirdim ama hic terlik atmadim ya da herhangi bir seyi ve yapmayi da düşünmüyorum.Sonuçta hepimiz insanız bagirabiliriz.
(1,947 puan) tarafından
Bende bazen poposuna vuruyorum ama sert değil yani dovermis gibi değil valla en çok korktuğum şey kötü bi anne olmak gerçekten Allah annelere cokca sabirlar versinki evlatlarımıza kötü davranmalarını bagirmayalim
(3,896 puan) tarafından
Amin cnm.Annenin vurarken bile canı acır evladini düşünür yani nasil kötü olsun insallah çok sabrimiz olsun insallah.
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Oğlum iki yaşında asla bağırmam bagirmadim hiç babası da bagirmadi ne demek bağırdım ya bence kötü bir anne değilsin bir kere bagirmissin gönlünü al bir daha bağırma 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ewet  bazen  oluyor  sabrın  sonu  geliyor  sonra  insan  pişman  oluyor  ama  iş işten geçmiş oluyor  maalesef 
0 oy
(18,548 puan) tarafından

Bağırmayan yoktur bence

Sesimi yüksekterek kızarım ki bi daha yapmasın

Malesef ki güzel dille anlamıyor benım kızım daha çok yapar inadıma inadıma :pinch:

0 oy
tarafından
Bağırmıyorum diyen yalan söyler çok çok sabırlı ve sinirlerinin hepsinin alinmış olması lazım ama bebeğinin muhakkak başka derdi vardır ki uyumayıp agliyordur dişi ağrıyorsa kulağına vuruyordu yada basını agritmistir yüksek sese tahammül edememiştir bi ağrı kesici verseydin canım 
(1,947 puan) tarafından
Hafif bi pişik problemimiz var dünden beri bez bağlanıyorum şort giydiriyorum o yüzden olabilir ama işte uyku sersemliginden kalkınca insan sınırlı oluyor bide bir iş yaparken hep bacağımdan tutar o şekilde yapıyorum ev işini
tarafından
Bende iki kızımı öyle büyüttüm canım büyük kızımı hele temelli çarşafla sırtıma bağlardım küçüğüm örümceğe biner di pacamdan tutardı topuklarım hep kesik kesik yaraydı örümceğin kenarları keserdi hep ") kendini hiç yalniz hissetme bir ben böyleyim yada bir benim çocuğum böyle diye düşünme her anne aynı yollardan geçiyor sakin kalmaya çalış bu günlerin hepsi gelip geçici
0 oy
(12,691 puan) tarafından
Bazen bağırıyorum evet 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Valla yalan mı söylücem ben bağıetkan aanne bağırtkan eş ve abla kardeşi.m.ben bağırırım.  Huyum bu.. 
0 oy
(36 puan) tarafından
Bağırmasam hafif sert söylesem bile anlıyor ve ağlıyor daha 5 aylık o yüzden kıyamıyorum bağırmıyorum ama sinir katsayım yükseliyor ister istemez :(
0 oy
tarafından
Elimden geldigince tutuyorum kendimi ama bazen dayanamayip kiziyorum dedigin gibi hemen pisman oluyorum ve sarılıyorum:D
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Bağırırm elbette ama sestonumu ayarlayarak  ne için  kızdığımı bilsin isterim yoksa sınır tanımaz bir yapıyla büyür çocuklarımız  
0 oy
tarafından
Büyüdükçe ses tonum dahada yükselmeye başladı gibi:))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 282 göst.
25 Kasım 2023 Aile kategorisinde 2 melek annesiii (243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 69 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yasemincee (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,712 göst.