0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (852 puan) tarafından
Kizlar merhaba .öğretmenim ama atanamadık.bebegim var 1 yasinda  ama tek bakıyorum eşim uzun saatler calisyo .bebekle nasil olur çalışmak istiyorum seneye sınava şimdiden ama yürüme aşamasında daha az çok bilirsiniz. Gunduz de sürekli uyanır salla emzir falan .artik başarmak istiyorum acayip istek var ama nasil ...diyeceksiniz bebek yapmasaydın ama işte oldu çok şükür tabiki 

Annem çok uzakta ailem hepsi uzakta .kayinvalidem sizlere ömür kimsede yokki 1 saat bebeğimle ilgilense çalışsam...6 senedir mezunum ..ilk 3 sene falan ailem çok zor durumdaydı özelde çalışmak zorunda kaldım destek olmak için. Son senelerde zaten evlilik cocuk derken ...zorlu bir sınav 3 aşmalı mülakat falan da var yani alan falan bunlara sağlam çalışmak lazım ama nasıl. Kime desem öğretmenim asiri şaşırıyorlar niye inanmıyorlar anlamış değilim. Zaten atanamayana öğretmen demiyorlar insanlar cok tuhaf .böyle durumda olan var mi yada sizler ne yapardınız lütfen fikirlerinize ihtiyacm var gören herkesten ricam yorum yazabikirmisiniz 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hemen sana soyleyeyim :) benim hocamin tekrar videolarini izle mutlaka :) pazar gunu sinava girdim .80 soruda 50 net yaptim .Sadece son 10 gun video izledim .Ama hafif alt yapim vardi :) sen de tekrar videolarini izle tekrar tekrar sonra da bebis uyuyunca azar azar test coz .Zaman cok yaparsin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben de şu an seninle aynı durumdayım ama biz bu işin eğitimini aldık temel var maya var kıvam almamız sadece nasıl mayalayacağımıza bakar biraz çalışmak. Ben de şeye sıkı çalışıp şu kpps işini halletmek istiyorum youtubede iki çocuklu takip ettiğim biri var kpssde derece yapmış biri link ekliyorum. Nasıl çalışmış hangi yolları izlemiş işli ve çocuklu evde.ders programını nasıl hazırlamış hepsini anlatıyor. İsteyince herkes yapabilir bence. Yorum olarak bırakırım 
tarafından
0 oy
tarafından
Bende seneye önlisans kpss ye gircem. Benimki 21 aylık seneye kursa gitmeyide düşünüyorum özellikle matematik için sözeli evde de çalışırım. Bende ilk defa bu kdar çok hevesliyim bulunduğum şehri çevremi değiştirmek istiyorum birazda onun etkisi var. Bende tek bakıyorum ama seneye biraz daha büyür. Eşim vardiyalı çalışıo o destek olur anca başka kimse yok
0 oy
tarafından
Bende atanamamış bir öğretmenim bıraktım artık girmiyorum sınava başka bir iş yapıyorum bence branşınıza göre değişir ne bileyim tarih edebiyat gibi zor atanan branşlar çocukla çok zor olur ama sınıf öğretmenliği ingilizce gibi branşlar çocukla yürür bence şunu da söyleyeyim ben 3 küçük çocukla matematik öğretmenliğinden atanan gördüm bilirsiniz zordur atanması benim içimde kaldı artık gücüm yok siz elinizden geleni yapın sonradan uğraşmadım demeyin Allah yardımcınız olsun
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Atanmış ve çalışıyor olsaydınız çocuğa bakacak biri mecburen bulunacak ve evet kpss ciddi bi hazırlık gerektiriyor. Çocuğunuzun yaşı itibariyle birlikte çalışmak zor olur. Bakıcı bulup günde kaç saat çalışmak istiyorsanız veya haftada nasıl belirlerseniz artık çocuğu bırakıp ders çalışın.

Sıkı çalışmayla olmayacak bişey değil.

Konuları en az bir kere bitirip olabildiğince farklı kaynaklardan soru çözün. Her gün veya her hafta soru sayısını arttırın.

Motive olmak için hayal kurun.

Başarılar dilerim hocam. 
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Ben 7,8 aylıkken başladım ve artık gazlı ve diş sorunu olan bir bebekti videolar ve soru Bankası ile gittim 2020 ama ne hikmetse olmadı çok düşük aldım o kdr zord hazırlanmak, kafamı soğuk suya koyardım masada uyumamak için:(( ama olmadı çok üzüldüm o günlerime oğlum şimdi 21 aylık bıraktım girmedim 2021 çünkü 84 almam lazım felsefe grubu öğretmenliği benimki..

Senin bebek zorlu değilse gece beslenmesini kesin bebeği gündüz keşke 2 saat biri bakabilse... Yoksa bile gündüz parke götürün yorulsuh gündüz tek uyku yapın yorun 3 saat uyusun. 

Tekrar videolarına bakın zaman kısıtlı. Ama nedense benim tekrar  videolarına bakmam işime yaramadı senin işine yarar belki ... Hemen başla bence yavaş yavaş hallet. Burada irade önemli. Erken kalkarsın tabi bebek gece sık sık uyanmıyorsa o yüzden gece beslemesini kesebilirsin... Özelden anlatırım hangi kaynak vs. Ben de 5 yol olcak mezun olalı. Bıraktım çalışmayı şimdi katiplik için hazırlandım onun sonucunu bekliyorum artık bir işte tutuklu kalmamak lazım. Allah yardımcın olsun 
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Atanamayinca ogretmen gözüyle bakmayanlar var maalesef haklısın o konuda Allah yardim etsin cnm zor 
0 oy
(852 puan) tarafından
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun .bakal.basliycam artik bakabildigim kadar nasipse olur .ama başlamak lazım bir yerden 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 330 göst.
6 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,555 soru

12,151,226 cevap

36,569 kullanıcı

...