Ben 7,8 aylıkken başladım ve artık gazlı ve diş sorunu olan bir bebekti videolar ve soru Bankası ile gittim 2020 ama ne hikmetse olmadı çok düşük aldım o kdr zord hazırlanmak, kafamı soğuk suya koyardım masada uyumamak için:(( ama olmadı çok üzüldüm o günlerime oğlum şimdi 21 aylık bıraktım girmedim 2021 çünkü 84 almam lazım felsefe grubu öğretmenliği benimki..
Senin bebek zorlu değilse gece beslenmesini kesin bebeği gündüz keşke 2 saat biri bakabilse... Yoksa bile gündüz parke götürün yorulsuh gündüz tek uyku yapın yorun 3 saat uyusun.
Tekrar videolarına bakın zaman kısıtlı. Ama nedense benim tekrar videolarına bakmam işime yaramadı senin işine yarar belki ... Hemen başla bence yavaş yavaş hallet. Burada irade önemli. Erken kalkarsın tabi bebek gece sık sık uyanmıyorsa o yüzden gece beslemesini kesebilirsin... Özelden anlatırım hangi kaynak vs. Ben de 5 yol olcak mezun olalı. Bıraktım çalışmayı şimdi katiplik için hazırlandım onun sonucunu bekliyorum artık bir işte tutuklu kalmamak lazım. Allah yardımcın olsun