+1 oy
1,296 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Hanımlar çok ama çok kararsızım  ablamın oraya gitmiş   ben çocuğu görmek istiyorum  busrayla konuş demiş  ablam aradı  durumu anlattı  bunun için bir daha beni aramayın kalbinizi kırmayim dedim ama arada kaldım eşime daha Bir şey söylemedim gelince konusucam  ama ne yalan içimden gelmiyor artı gelirse 3.4 gün kalır artı  yüzümün bu halde bilmiyor  görürse sürekli sağda solda benim için sakat diyor hiç dilinden Kurtuluş olmaz   kızıma hamileyken hayatımı s... Ler ne doğumda ne cenazeye geldiler düşük yaptım oralı olmadılar    şimdi oğlumu görmek istiyor  eşim kirilirmi bilmiyorum istemiyorum dersem tamam diyecek  ona Eminim ama kırılsın istemiyorum eşimin   bana akıl verin nolur ya 

Ben bu kadından çok yoruldum   vijdan da  yapmakta istemiyorum   of of :'(    :'(    :'(   :'(

33 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Sana abla tavsiyesi Büşra cok iyi niyetli temiz birisi olduğunu düşünüyorum 11 aydir burdayım 

Sana sakat öyle böyle desede onlarin zihinleri sakat unutma büyüklük sende kalsın yüce gönüllü ol ben bana neler eden kaynanami bile kabul ettim sende et

Allah yaptığın iyiligi karşına baska bir surette getirecektir 
tarafından
Fazlasıyla cnm Arada dertlesiriz   tek dediği anne babamızı biz sevmiyoruz olur sesimi çıkarmıyorum  oda herşeyin farkında  ama iyi veya kötü anne sonuçta  ben ne olur sa olsun annemi atamam ki onada at diyim
(7,654 puan) tarafından
Allah razi olsun esinden o zaman seni ezdirmiyor
tarafından
Yok cnm Rabbim ondan binlerce kez razı olsun onlara karşı bu şekilde savunmasa  sevgisini hissettirmese  büyük konuşmayım ama çoktan boşanmıştim
(7,654 puan) tarafından
Sahip cikmayan adamla zaten evli kalınmaz
tarafından
Aynn öyle cnm
-Reklam-
0 oy
(12,784 puan) tarafından
Tabi ki gelmesin, saçmalama artık büş. Hazır sütün de gelmiş 10 gün sonra evladını emzireceksin inşallah kesilmesin nursuz yüzünden. Eşin de bu konuda bence kırılacaksa kırılsın. Kaç yaşında adam eğriyi doğruyu tartabilir kafasında. Kimse seni bu kadar ince düşünmüyorsa sen de düşünme. (kaynanan için diyorum, eşin biliyorum sana karşı çok nazik ve hassas. Ama bu noktada sen net olmalısın) 
tarafından
Cnm teşekkür ederim Allah razı olsun eşimle konuştum şimdi zamanı değil dedi kapattı konuyu benim birşey dememe gerek kalmadı  saolsun
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Yani daha ne yapmasını bekliyorsun ona karşı tamamen vicdansız olman için bırak ne hali varsa görsün ben boşanırim gene de o eve almam konuşmam yani 

Bide yüzün için ne diyor doktorlar canm neden oldu ne zaman iylescek
tarafından
Evet cnm doğduktan 3 gün sonra vefat etti kızım

Rabbim neylerse güzel eyler o yüzden isyan etmiyorum cnm.  İllaki bunların da bı ferahlığı vardır rabbimin izniyle
(1,897 puan) tarafından
Aa :( ben doğumda vefat etti sandım neden vefat etti ya :'(
tarafından
Gebelik zehirlenmesi geçirdik cnm zehirlendi yavrum karnimda  bünyesi kaldırmadı
(1,897 puan) tarafından
Ay canm çok şükür bu kes sagsalim kurtuldunuz Allah ayırmasın
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Bunları sana yapan kadini bide evine alican öylemi kusura bakmasin eşin kiriliyorsa kırılsın  yüz verirsen astarini ister bence hazır konuşmuyorsun birak gelmememesi en hayirlisi yaptıkları az olsa aman gelsin derim ama bunca şey yapmış birini evine alma derim torunu olabilir ama önceki çocuğunda onun torunuydu
tarafından
Teşekkür ederim cnm  eşimle konuştum şimdi zamanı değil dedi kapattı konuyu  benim birşey dememe gerek kalmadı
tarafından
Vay be helal olsun enişteye
tarafından
Boşuna sevmiyorum ben bu adamı
0 oy
tarafından
Önce kendine gel bi toparlan şimdi zamanı değil bence
tarafından
Eşimde öyle dedi cnm şimdi zamanı değil dedi kapattı konuyu
tarafından
Ohhh iyi olmuş
0 oy
(12 puan) tarafından
Yüzüne ne oldu ki ?

Ya kötü zamanında olmayanın iyi zamandada yanında olmasına gerek yok kabul etme derim 
tarafından
Doğum sonrası yüz felci geçirdim
0 oy
tarafından
Senin kaynana eve girecek insan değil de bilmiyorum artık 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Ayy ne güzel eşim benşmki haklı olduğum halde zorla götürdü ne güzel anlayışlı vallaha maşallah 
0 oy
(906 puan) tarafından
Güzelim konunu tam bilmem ama bende kaynanam ve gorumcelerimde konuşmuyorum Allah'ıma bin şükür olsun ! Bir oğlum var onun içinde kapıma gelsinler diye eşime veriyorum bir saat görüyorlar ayda bir eşim alıp geliyor , yani çok zorda kalırsan ve mekanlariniz yakında götürsün eşin bir on dakika daha çok küçük cunki gorsun , hem sen görmek zorunda kalmazsin hemde eşini kurmamış olursun.Oyle uzun uzadıya değil ayda bbir on dakika görseler yeter senden uzak olsunlarda inada sukretsinelr benim fikrim bu ben öyle yapiyorum
0 oy
tarafından
Kurbanda yaptığı pisliği hatırladıkça hala ben sinir oluyorum. Yani bence mutlaka konuş eşinle, o zaman böyle yaptı simdi yüzümü görünce yine bişey derse falan diye kesinlikle söyle. Pislik kadın ya az su pis ağzını kapalı tutsa keşke 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Acıma yetime döner koyar dötğne.... Hiç oralı olma.. Gelmesin.. Dediydi dersin.. Net ve açık gelmesin! 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Onca şeyden sonra hangi yüzle gelicek ki ama sen iyi düşün onun kişiliğini sen bilirsin ve sana neler çektirdiğini de biraz zaman geçtikten sonra gelse daha iyi olur eşinin annesi sonuçta kovmak olmaz o kadar şeye rağmen 
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Kuzum lohusasin hiç kabul edip kendi psikolojini bozma bence 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 299 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde hayal20 (5,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.

406,067 soru