Esimin ailesiyle küsüm görüşmüyorum zaten uzaktalar. Esim benden habersiz kurban icin orda anlasmis amcasigille. Koyde onlarla girdi kurbana orda kesildi kurbanimiz. Simdide etleri almaya gidecem diyor 7 8 saatlik yol işyerinden bi abi var ailece görüştüğümüz onla ikisi gidecekmis 2 yasindaki kizimi da goturcekmis annesigil özlemişmiş. Cuma gidip pazar gece gelcekler ben goturme diyorum o götürecem diyor nasil ikna edebilirim. 24 gunluk bebegim var bide. Kizimdan ayri duramam 2 gun bide orda duzgun ilgilenmezler kizimla esim annesine atip cocugu o abiyle gezecek kizim zaten evde bile yemek yemiyor uykusl duzeni bozuldu ugrastiriyor orda kaynanam evde durmaz her gun gunduz baska yere aksam baska yere gezer durur ayriyeten evde bide eltimin 10 aylik kizi var yani ona bakiyor bide guya lafta. Bide k.pederim zorla kizimin ismine karisti ismini öykünil zühre yazdirdik kimlige onlar zühre diyor sadece kizim o ismi unuttu burda biz yok sayiyoruz cevremizde kimsede bilmiyor onu orda alistircaklar herkese zühre dedirtcekler kafasi karisacak. Bide benden ayri kalmaya alismasini istemiyorum yoksa hep gider alisirsa napabilirim.