0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından

Selam anneler kan değerlerim normal olmasına rağmen aylardır kronik yorgunluk yaşıyorum resmen evimin işini yapamaz oldum  gıda takviyesine başlamayı düşünüyorum daha önce böyle bi sorun yaşayıp takviye kullanan var mı önerilerinizi bekliyorum

3 Cevaplar

0 oy
(1,255 puan) tarafından
Hamile misin acaba aynı problem bence bende de var 8 aylık olduk. İnanki kolumu kaldırıp iş yapamıyorum yemek filan zorlaa yapıyorum tuvalete gitmeye filan üşeniyorum o derece bende sıcaklara ve gebeliğe bağlıyorum inşallah öyledir yoksa sonum hiç değilm benimkisi psikolojik de olabilir mi ki diye düşünüyorum bazen hani boylr iş yapmadikca yapmamak filan rahata mi alıştım diyorum
(105 puan) tarafından
yok canım hamile değilim ama hamileyken de aynı anlattığın gibiydim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek önereceğim şey hacamat kesinlikle hacamat ben sabahları yataktan kalkmaya mecalim olmazdı bir iş yapmadığım halde heryerim ağrıyor gibiyfi bı hacamat yaptırdım yataktan fırtına gibi kalkıp evleri topladım yorumlamaya başladım vitamin takviyesi falan hikaye Allah aşkına hacamat yaptır bacım 
(105 puan) tarafından
o kadar işe yarıyosa yaptırırım valla
0 oy
(95 puan) tarafından
 Ben değil ama eşim aynı şikayetleri yaşadı doktoru stacalm diye bi takviye verdi baya bi faydasını gördü kullandığı dönemde bi doktora danış derim
(70 puan) tarafından
Stacalm çok iyi bende kullandım geçen sene hem uykusuzluğuma hem yorgunluğuma iyi gelmişti
(98 puan) tarafından
İçeriği nasıl peki dikkat ederim öyle şeylere doğal içerikli bi takviye arıyorum
(70 puan) tarafından
İçeriği gayet iyi ben de araştırmıştım almadan önce kolajen peptit magnezyum b6 var
(98 puan) tarafından
Çok iyi o zaman  eczacıya danışıp alayım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mervoss (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tomiriis (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (587 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 27 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (968 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,607 soru

23,778,823 cevap

316,303 kullanıcı

...