0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (4,760 puan) tarafından
Arkadaşlar 2 yaşında kızım var 31 haftalık ikinci kızıma hamileyim doğum yaklaştıkça korkuyorum kızım bana çok bağlı düşkün kimse uyutamaz yediremez 1 aydır tuvalet eğitimi veriyorum şükür yavaş yavaş alışıyor o zamana kadar tam alışır inşallah benim korkum ikisine bakabilecek miyim kıızm kısknaç ya kıskanır saldırırsa ya onunla ilgilenmeme ilzn vermezse doğumdan çok sonrası korkutuyor beni siz neler yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz şimdiden düşünüyorum arkadaşlar 

4 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Bir sekilde düzen kuruluyor ama kıskançlık kesin oluyor ona pek bir çözüm yok malesef. Bir süre sonra kavgalar başlıyor falan öyle yuvarlanıp gidiyorsun 
(4,760 puan) tarafından
Ya korktuğum başıma gelecek yani kuzum
-Reklam-
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Benimde boyle korkularim vardi kuzum 6ve 3 yaslarinda oglum var. 28gunlukde kizim var cok sukur hic korktugum gibi olmadi elbet zorlaniyorum ama hepsine yetmeye calisiyorum kucuk oglumdan yana tedirgindim ama bi gorsen cok merak ediyor oda bana bez getiriyo kiyafet veriyo besigini salliyo insallah boyle devam eder. Karnindayken sevdir kardesin olacak de simdikden sevdir kardesine alistir canm insallah hersey istedigin gibi olur. En onemliside gözetlemek ne yapacagi belli olmaz cunku olnlarda bebek canı yanarmi diye düsünemez dikkat etmen gerek
(4,760 puan) tarafından
Teşekkürler bebeğim cevabın için benim kızım bebekleri sever karışmaz ama evln için de olsa onunla ilgilensem o zaman ne yapar bilmiyorum kıskanır yani ilgi ister oda canım
(1,336 puan) tarafından
Ikisini ayirmicaksin ki biriyle konusurken digerine de sevgi sozcukleri ediceksin sorun olacagini zannetmiyorum alişir elbet :) saglicakla buyut insallah
(4,760 puan) tarafından
Tabi ki de canım teşekkür ederim amin inşallah
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Maalesef kıskançlık her çocukta oluyor sen dua et cabuk gecsin birde inşallah bebegin kolik olmaz ben ikinciyi yeni dogurdum bebegimin kuş gibi uykusu var bi gece sabah 7ye kadar iyi uyuyor sonra tüm gün gözü acik uyuttugumda hemen kalkiyor.
(4,760 puan) tarafından
Ay inşallah sakin bir bebek olur o konuda da çok korkuyorum kuzum Rabbim sana da yardımcı olur inşallah
(3,896 puan) tarafından
Gece 1 kez uyaniyor bnmki bazen uyanmiyor şükür gece sorun yok ama gündüz delirtiyor.Gaz damlası kullaniyorum fayda etmiyor.Amin inşallah gecer cnm şu an 2 aylik olduk zaten.İlk günler daha fenaydi.İnşallah 2 ay sonra bu kolik sorunu bitecek sabirla bekliyorum şükür büyük sabirli cok huysuzluk etmiyor arada huysuzluk ediyor ama yani cildiracak gibi oluyorum inşallah yakında hepsi geçecek.Allah sana kolay dogumlar nasip etsin inşallah saglikla kucagina al cnm umarim senin icin bu zamanlar zor olmaz.Umarim dogumdan sonrasini kolay atlatirsin.
(4,760 puan) tarafından
İnşallah canım amin Rabbim yardımcın olsun canım benim Rabbim bağışlasın acılarını göstermesin inşallah herkesin de aminnnnnnn
0 oy
(2,126 puan) tarafından
İnan canım benim ilk çocuğum iki aylık bende olur diye korkuyorum hep hani baş edemem
(4,760 puan) tarafından
Sakın izin verme o çocuk çok küçük sana ihtiyacı var en az bir buçuk yıl emzirmen gerek erkeklerin umurunda değil ki olan biz kadınlara oluyor kuzum
(2,126 puan) tarafından
Hiç deme kız haklısın valla hamilelikte neler çektim doğdu hala tek çekiyorum sanki çok yardımcı olmuş gibi ikinci diyor
(4,760 puan) tarafından
Boşver dinleme onu tedbirini al kuzum
(2,126 puan) tarafından
Elimden geldikçe kız
(4,760 puan) tarafından
Çünkü çocuğun çok küçük kuzum

İlgili bir soru bulunamadı

405,773 soru

12,159,986 cevap

36,602 kullanıcı

...