0 oy
412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından
Anne baba küçük yata ayrilmislar babam da annemde bir gram hakları emekleri yok ustunde annemle görünüyorum bana yapmadığı kalmadı babam la görüşüyorum onunda yapmadığı kalmadı ama beni babannem büyüttü oda bizle yasiyodu içkisi rezilliği başka bisy yoktu . Evlendim belki düzelir dedim adam hala aynı birsuru terbiyesizlik yaptı beni bircokkez mahcup etti eşime karşı kayınbaba karşı  sürekli gelecem diyip gelmiyor herseferinde kesinleşmeden söyleme diyorum anlamiyo ya bugün gelecem diye dün söyledi tamam gel dedim sabah aradım öğlen çıkacak dedi benide kayın babamida aramış gelcem diye sonra sabah 9 dan bu saate kadar 40 kere aradım nerdesin diye caliyo acmiyo bende 34 haftalık hamileyim erken doğum riskim var bide 3 yaşında oğlum var ne iş yapacagimi şaşırdım 4 çeşit yemek yaptım evi temizledim çok yoruldum bidaha arayım dedim aradım bu kezde cenazeye geldim arkadaşımın hanımı oldu 3 4 gün sonra gelecem telefon evde kalmış diyo çıldırdım nie gideceksen söylemiyorsun kızım gelemiyorum cenazeye gidiyorum diye  dedim ben kaç çeşit yemek yapmışım temizlik yapmışım yorgunluktan kalkacak halim kalmamis her seferinde aynı şeyi yapiyosun dedim beni rezil ediyorsun dedim kapattım daha kayın babanı ara şöyle diyo kapatırken yüzsüz kendi söylemeye yüzü bile yok artık gelsin gelmesin umrumda değil görüşmek istemiyorum akittigim göz yasima yazık 

3 Cevaplar

0 oy
(15,981 puan) tarafından
Bende olsam görüşmedim valla. Kayinbabanlara karşi da mahcup etmeye hakki yok seni. Geleceksede yemek falan yapma ne bulursa onu yesin. Misafir degilsin , yine gelmezsin sandim bisey yapmadim dersin. 
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Hamilesin üzme kendini 
0 oy
tarafından
Sen de bı bo k hazirlama zaten hamilesin . İnsan yapamıyor hem temizlik hem çeşit çeşit yemek bu ne ya düşüncesiz. 
tarafından
Geldiğinde de haber verseydin dersin
(285 puan) tarafından
Aynen öyle diyecem yok bidaha hiç bisy bide bana yalan soyluyo

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 731 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 591 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif2021 (1,576 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 187 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,005 puan) tarafından soruldu

413,560 soru

12,449,807 cevap

46,274 kullanıcı

Kategoriler

...