0 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar 36 haftalık oldum Çerkezköy deyim Ablam esenyurtta yaşıyor Kaynanam doguma yanıma gelsin istemedim o da pek gönüllü değil zaten 10 ay birlik oturduk bana çok eziyet etti en son bizi evden kovdu eşim yine onu affetti bende mecbur konuşuyorum Ablam gelecek doguma Ama sanki gönülsüz sürekli ilk bir hafta dedi şimdi üç gün tek dururum diyor Tlfnunda sıkıntı var dı yaptı bir ara sürekli ben arıyorum onu o aramıyor kendi kendime dedim hele bir hafta arama aricakmı aramadı sizce kızlar tlfn mu bozuk ulaşılamıyor da eniştem numaramı silmiş galiba watsap profil gözükmüyor Eşimden çekiniyorum anasına hayır dedim Ablam uzak gibi duruyor ani dogum olsa tek başına yim ne yapacam ilk dogum um hiçbir şey bilmiyorum bana akıl verin bu aralar sancım var ev işini yapmakta zorlanıyorum kimim kimsem yok buralarda  maddi olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz daha hazırlık bile yok maaş günü mü bekliyorum 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım belki eşi istemiyordur herkesin eşi kabul etmez belki kızmıştır ablana yoksa gelmek ister oda kardeşini bırakmak istemez en iyisi eşin yanında olsun izin alsın bikac gün yeter sana sonra toplarsın kendini 
(75 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibi toparlanırım
tarafından
Korkma benimde ilk dogumum eşimle yalnızız bendede kimse gelemedi (gelmedi) dikislerim vardı 7 gunde rahatladım esin yardım etsin yeter
Bende vizedeyim
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Valla ben tek başıma doğurdum kaynanam yok annem zaten vefasız el gibi beni görüntülü aradı 21 yaşında bi başıma doğurdum eşim baktı bana başka kimse de yoktu onlardan gelecek yardım Allahtan gelsin kimseye gerek yok 
(324 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm birde 21 yaşında ya Rabbim kocanla sana güzel ömür versin bebeğinizle inşallah
(684 puan) tarafından
Amin canım benim bende çok üzüldüm ama acı gerçekler işte
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Annen gelemez mi ? Belki enisten istemistr çok kalmasini 
(75 puan) tarafından
Annem Antalya da babam hasta ona bakıyor
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Benm ailemde çerkezköy kapaklıda cnm  bnde pendik deyım ablam kapaklıdan buraya kadr doğum yaptgm gun geldi bnde 36 haftalık ken doğum yaptım belki enişten istemıyrıdur yada gerçktn telefonu bozuktur eşin yanındaysa sıkıntı ypma sıtrese grme cnm her turlu doğum olıyro Allah yarıdmcn olsun
(75 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun bilmiyorum artık
(6,541 puan) tarafından
Doktırun kım cnm devlete mi doğum yapacan orda barış egemen ve erdış bey vardı bekarken annemi gotruordum kendımde gdyırdum
(75 puan) tarafından
Eşim devlette kadın yok diye irmette götürüyor Nurdan Tombalak a
(6,541 puan) tarafından
Bennm eşimde oyle vala devlet te kadın yok dye özele gotrdu özel çok rahat eşinde yanında kalır bnde doğum yaptımda eşim yanındaydı kaynanam geldı ablamda aynı gun geldı
0 oy
tarafından
Evet canim 1 hafta falan deme gozu korkmustur evini uzun sure birakmak istemez, dogumuna gelsin bir iki gun dursun gerisini idare edersin, o sekilde soyle de rahat etsin kafasi
0 oy
(954 puan) tarafından
Valla eşin yaninda olsun yeter kimseye de ağız egdirmesin daha ilk bebekmis 3-4 gün eşin yaninda olsa yemek yapsa yeter o kadar zor değil. Ben bi de ikinci bebeğimi doğurdum tek başıma iki bebeğimde de baktım sağolsun eşim yanımdaydı hep 
0 oy
(8,875 puan) tarafından
38+4 um benimde kimsem yok malesef hepsini kendim yapmaya çalışıyorum çok zor bı durum Allah yardımcimiz olsun 
(75 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Çaresiz değilsin niye caresiz oluyorsun 

Ben ankarada yaşıyorum ailem trabzonda tek başıma dogurdum o gece tek kaldim sonrasinda da esim vardi kaynanam 25 günlükken geldi 1 hafta hasta döşek yatıp hizmetini ettirdi 

Allah yardim ediyor sana ayak bağı lazim değil 
0 oy
(929 puan) tarafından
Canım yakın olsaydin keşke yardımcı olurdum  elimden geldiği kadar 
(75 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim
(929 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah ama laf olsun diye demiyorum canım cidden yardımcı olurdum yakın olsaydin zor canım helede ilk bebekse Allah kayınvaldemden razı olsun kirkim çıkana kadar elimi birsey e surdurmedi suyuma kadar o getirdi Allah herkesi iyi insanlar la karşılaştırsın keşke kayınvalden  gelse en azından azda olsa yardımı olurdu belki
0 oy
tarafından
Eşi izin vermiyor dur canm.normal doğum olacaksa kendin yap  hersey i kimseye muhtaç olma 
0 oy
(419 puan) tarafından
O zamanda kimse yanında olmuyor eşinden başka canım öz kardeşinde annende misafir gibi geliyorlar ben tek başıma geçirdim o günleri doğumda sadece eşim yanımda oldu annemle kardeşim geriden izlediler ve ben eşimden ayrıydım sonrasında da dikişlerim vardı ama kimse destek olmadı tek başıma geçirdim zor günleri sende kimseden medet umma derim tek başına yap isteyen gelir zaten boşver rabbim kolay doğum nasip etsin 
0 oy
tarafından
Benim de meçhul kimse gelirmi bilmiyorum. Cidden zor durum .

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 1,779 göst.
22 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Prensesin.Annesi (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 398 göst.
+1 oy
1 cevap 140 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde asllyd (664 puan) tarafından soruldu