0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Bebeğim 5 gün sonra 1 yaşına girecek. Çok guzel sacları vardi sicak diye babasi eve berber getirdi. Kestirdik. Yalniz berber berber degil kasapmiş adeta çocuğumun saçını hem cok kisa hem biçimsiz kesti.  Hergun ağlıyorum. Bebeğim bambaşka biri oldu. Sacları tekrar nekadar surede uzar. Çok üzgünüm  gercekten 

8 Cevaplar

0 oy
(3,726 puan) tarafından
Bir aya şekle girer 
(65 puan) tarafından
Keşke doğum gününü yaptiktannsonra kesilseydi:(
(3,726 puan) tarafından
Allah başka dert hastalık vermesin canım benim oğlum tam doğum gününe bir hafta kala elini yakmıştı
(65 puan) tarafından
Ay haklisiniz cok gecmis olsun
(3,726 puan) tarafından
Sağol canım şuan 5 yaşında oğlum ama o zaman kahrolmustum tabi neyseki doğum gününe kadar geçmişti eli
-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından
Valla benim kızımı dedesi 3ay önce kesti hemde bildiğin kazıdı yani kabak gibi oldu. Şimdi sıklaştı ve biraz uzadı. Tam uzaması 6ayı bulur gibi
0 oy
(10,691 puan) tarafından
Bı iki hafta da toparlar yazın çabuk uzuyo
(65 puan) tarafından
Ay insallah
0 oy
(465 puan) tarafından
Abi ne abartmisin senin postuna girmeden once cocugun isitme kaybi oldugunu veya down oldugunu ogrenmisler ve senden daha iyi anneler saci kesildi ee agliyim koku sende kiz korkma uzar ama boyle nankorluk yapma allah aratir sana rahat bi uyku cekmeyi !!
(1,791 puan) tarafından
Bence abartan sensin yaa bu nasıl yorum kardeşim?? Kadın çocuğunun saçına üzüldü diye nankör ilan etmiş şuna bak yaaa şaka mısınız alooooo ???????
(595 puan) tarafından
Yok yok bu akşam buranın kadınlarında Bi tuhaflık var cidden herkes birbirine sarma peşinde :D kbrayalcn kadın çocuğunun saçına üzülmüş diye niye şükürsüz ilan ettin aşırı şaşkınım şuan
(8,563 puan) tarafından
Ay valla şaka gibisiniz burda herkes istediğini yazmak da özgür niye böyle atarlanarak yorumlar fln yapılıyor postu begenmiiyosan yorum yapmayın Allah aşkına ya
tarafından
Bunu yazan arkadas bende aybi seyi yasadim gercekten uzuluyor bende doguma gitmeme yakin kayinpederim kestirmisti besleme coxuk gibi olmustu cocugum bende uzuldum agladim niye bu kadar sert yorum yapiyorsjnuz ??
0 oy
tarafından
Tüh tüh vah vah ne dertler var ya. Hergün ağlamak az olmuş 5 dakikaya bir ağlayın bence. 
0 oy
tarafından
Oğlum 28aylik hala saçını uzun görmedim... Biz ne yapalım o zaman az bı kıl çıkıyor onlar dökülürken ağlıyoruz oğlum yastıkta gördükce alıp kafasına koymaya çalışıyor ... Ben ne yapayım ??
(1,791 puan) tarafından
Kıyamam ben ona yaaaaa güzel kalplim benim :( inşallah sağlık sorunu falan değildir canim
tarafından
Kanser hastası...
(1,791 puan) tarafından
Dualarimda her zaman yeri olacak ❤️❤️❤️❤️ adı nedir canım
tarafından
Aybars çok sağol
0 oy
tarafından
Her bebegin farklidir. Mesela benim bebek 40 liyken kesmiştik hala kısacık doğduğunda da çok değildi. Akrabamız da doğduğunda kesmiş oranlarında 2 ay var onun maşallah kıvır kıvır kız saçı gibi uzamış. Yerinizde olsam bende uzulurdum
0 oy
tarafından
Biz iki ayda bir komple kesiyoruz 15-20 güne şekil alıyo 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 461 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesiii (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 327 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 920 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,047 soru

23,728,065 cevap