Konusacagm anlatabilecgim anlayan kimse yok etrafımda bu konuda rahatca bir buraya danisabilyrm ki belki benden tecrübeli insanlar yol gösterir.Şimdi sorun şu ki eşime sarılmak istesem sevgi göstermesini beklerken hep baska sekilde yaklasiyor ve bundan rahatsiz oldugumdan sevildigimi hissedemdigimden bahsettim bu konuda cok baskın uzak büyumüs bir insanım ilk zamanlar yetersiz kalabiliyrdm cünkü bilmedigim cok sey vardi sonralari yeni yeni oturdu ama simdi bu sekilde davraniyor bunun sebebi zamninda yasayamdklrmzdir diyr düsünyrm .Bugün oylesine beni seviyormusun dedim maalesef sevmiyrm dedi eskisi gibi degil gibi seyler soyledi bende bozuldum ciddimi söylüyrsn diye sonra sen bana nasılsan bende öyleyim o zaman sen beni.sevmiyrsn demek gibi bir seyler sacmladi anlam veremedm .Ama hissettigim ve bu davranislariyla hissettirdikleri yıpranmislik mi eskisi gibi sevmedigi mi anlamina geliyor onu bilemedim .Cünkü esim beni cok sevdi .O kadar yıpranmisligimiz var ki ona ragmen aynı seviyor diye düsünyrdm öyle de diyordu fakat bugün dedigi yaptıkları tersini düsundurmeye basladi.Ve bu sık cinsel yaklasımindan ötüru ben hastaneye giderim ama aramizdaki tek yakınlık bu gibi bir sey dedi .O zaman aramizda bir sey kalmz anlaminda konustu yani
"Sen, bana nasılsan ben de öyleyim.. O zaman sen, beni sevmiyorsun demek" bu kısımdan anladığım.. İkimizin de birbirimize karşı davranışları aynı.. Sen, beni sevmediğin için mi böyle davranıyorsun da benim seni sevmediğimi düşünüyorsun demek istemiş.. Yani sen, onu seviyorsan o da seni seviyormuş.. İkiniz de birbirinize aynı şekilde davranıyormuşsunuz.. Biraz karışık oldu ama :)
1,492,269 soru
24,383,055 cevap
348,880 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın