0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Kızlar adetim 2 si gelmesi gerekiyo şuan gelmedi gelcek gibi oluyo kasiklarimda dolgunluk hissi var dünden beri gelcek gibi ama gelmiyo korunmadik sizce hamile olmuş olablr miyim test için erken mi sizce

15 Cevaplar

0 oy
(800 puan) tarafından
Eved aynı adet oldu olcam oldu olcm 5 gün geçti hamileydm
-Reklam-
0 oy
(2,293 puan) tarafından
3 kere geciktim 3 nde de adet olcakmisim hissi vardi 3n de de bir gun gecince test yaptim 3 ude pozitifti :)
0 oy
(16,274 puan) tarafından
Erken degil yapabilirsin testi canim. Erken gebelim testi al yap. Ilişkiden 1 hafta sonra çikar demisti eczaci erken gebelik testi icin. Bende adet olacak gibi hissediyordum hamile kaldiğimda. 
0 oy
tarafından
evet ayni regl sancisi cekiyordum hatta gidip orkit bile almistim ha geldi gelecek gibiydi bi gun sonra test yaptim silik cizgi cikti :D
0 oy
(2,790 puan) tarafından

Bennnn bennn bennn:D tam olarak böyle olsu sonra hamile olduğumu öğrendim

(723 puan) tarafından
Bakalım bende nasi olcak ya biraz daha durayim gsrantiye alayım diyom ya nasip. Bide bi kere daha böle gelcek gibi olup gecikme olmuş adetim gelmişti de ondan teste de şuan para vermek istemiyo.lm
0 oy
tarafından
Ewt 7 gun gecmesıne ragmrn test yaparken kesın yoktur dıyordum aynı adet sancısı cekıyordum ha oldum olcam ama olmadım hamileydım
(723 puan) tarafından
Çoğunluk böyle demiş hep adet olcak gibi oldum demiş ama bende başka belirti yok hiç bi belirti yok hatta ya .bakalım belki bi 2 gün daha durarim bosuna test parası da verip durmak istemiyom :)))
tarafından
İnşallah sende hamilesndr  cnm test yapınca haber et merak ederim bn
0 oy
tarafından
test yap ztn gecmis.. adet sancisi yasar gibi olursun beklersin gelmez insallah gonlune gore olsun
0 oy
(447 puan) tarafından
Yap yap geçtiyse ben bir gun sonra yaptım çıktı ve aşırı karnım agrıyodu 
(723 puan) tarafından
Karnın adet olcak gibi mi agridiydi
(447 puan) tarafından
Evet hamileyken bu agrıya yerleşme deniliyor 1 ay sürüyor hamilelikte. Başka tuhaflık varmı vücüdünda
(723 puan) tarafından
Bende sadece adetin gelcek olur kasigin yeni yeni agricak gibi olur ya şuan öyle onun dışında bisi yok adetim gelcek gibi hafiften kasiklarda dolgunluk hissi var işte 2 3 gündür böyle gelmiyoda adetim bu ay da korunmadik ondan şüphelendim kuzum.
(447 puan) tarafından
Ya bende aşırı uyku hali vardı bide göguste dolgunluk
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Benim canim.adet sancisi givi agrim vardi hatta leke de geldi adet baslangicinde gelirdi benim ama iki gun sonra kesilmisti 
(723 puan) tarafından
Aa deyişinmiş cidden.duymustim ama bazı insanlar çok az adet  bile olabliyorms bakalım ya ben bi 2 gün daha beklicem
(1,085 puan) tarafından
Ben ikinci  adet tarihimde de iki gun kan gelmisti adet oluyormusum gibi halk arssinda üstüne görme diyorlar ama  onu doktorlar normal karsilamiyor dusuk tehlikesi diyor canim bende ilac  kullanmistim oyuzden istiyorsan rabbim sanada nasip etsin insallah
(723 puan) tarafından
Hadi ya allah hepimziin yardimcisi olsun inşallah
0 oy
(754 puan) tarafından
Hamileligimi 4 haftalıkken öğrendim 6. Haftaya kadar adet olacak misim gibi hissettim
(723 puan) tarafından
Demekki çoğu insanda oluyo böyle bu da belirti gibi sanırım :)
(754 puan) tarafından
Evet canım anneminde hamilelik süresi boyunca adet dönemi gelince adet olacakmış gibi baskı hissederdim dedi
(723 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah kuzum bakalım beklicem 2 3 gün daha ama bende belirti de yok hiç mide bulantısı baş dönmesi falan
(754 puan) tarafından
Erken daha canım eğer şuan hamileysen 1 2 hafta sonra bulantı başlar ama her hamilenin mide bulantısı olmaz
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Evet aynısı oldu normalde gecikmem olurdu ama bu sefer hamileymisim kasıklarımda çok şiddetli ağrı doluluk hissi hatta ağliycak derecede oldu benim bir aylik hamileymisim meger haberim yokmuş :)
0 oy
(13,309 puan) tarafından
4 gün sonra yapmıştık test biz diğer günler negatif çıkmıştı halbuki testler bozukmuş. Özellikle yorgunluk aşırı terleme ve zaten 4. Aya kadar sürekli adet ağrısı gibi ağrı belirtimdi benim. İnşallah Allah gönlüne göre versin 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bende öyle oldum adetimin ikinci günü öğrendim hamile olduğumu
0 oy
(5,983 puan) tarafından
Benim normalde adet olmadan 1 hafta once belirtilerim baslar, hamile oldugum ayda yine gunume 1 hafta kala belirtiler basladi ayni adet olacakmisim gibi ama olmadim 
(723 puan) tarafından
Bende şuan hicbir belirti yok kişiden kişiye degizyoms ama bakalım artık ilk aylarda herkeste belirti olmayablrmis. Belki mevsimsel gecikmiştir. Bi 3 gun daha beklicem
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Olabilirsin adet ve hamilelik belirtileri çok benzer 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 530 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
1 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 382 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,917 soru

23,725,478 cevap

313,257 kullanıcı

...