Belki bilen bilir eşimin annesi öldü babası da alkolik evlerimiz bir ama ortadan duvar örülü bu bı kadinla imam nikahlı evlendi kadın da hani normal değil başka yerde oturuyorlar Kaç kere çarşıda içip içip eşimi aradi evlendigimizden beri bu böyle oaram kalmadı gel beni al diye gecenin bi vakti bu yüzden çok kavga ettim eşimle içmeye para bulan gelecek şeyini de düşünsün diye gidip alma diye Neyse az önce gene geldi evine içmiş sarhoş 2 kaynım da isteniyor bunu evde hem evlendi diye hem de sarhoş olunca eve isiyor diye hemde eve yardım etmiyor diye Neyse ben dışarda oturuyordum gorumcemle 13 yaşında eşimin kuzeniyle filan bu geldi küçük oglumu 4 aylık onu sevmeye başladı ben de diğer oğluma içerden bişe almak için eve girdim 2 yaşında oğlum dışarı bı çıktım küçük oglumun ağzına sigara vermiş birşey diyemedim sarhoş çünkü korktum birşey yapar diye Diğer oğlum salatalık yiyor gel kardeşine de ver yesin diyo kac kere uyardım öyle deme baba biz yokken de verir ağzına birşeyler diye Neyse bu sigara iciyo oğlumun yaninda küçük olanın dumanı da büyük oğlumun yüzüne ufluyo Bu eve gelmeden eşimi aramış beni karımın yanına bırak gelince diye eşim de tamam demiş bende bırakma filan dedim gene de gitti bırakmaya Bıktım vallahi çekilecek cilem varmış vallahi usandım Bu adamın elinden Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
1,492,535 soru
24,387,351 cevap
349,066 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın