+1 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (2,247 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çikolata yerken ağza bulaştırmayan da ne bilim 

Birazdan silecem 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ýaazik  Günah niye çıplak fotoları paylaşıyorsn nazar var
-Reklam-
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Agzini burnunu yedigim masAllah☺
(6,292 puan) tarafından
Sen ona bakma incele yorumlari herkese bi muhalefet cok bilmis bi sana deil yani esirgenen goze cop batar senin anneligini sorgulamak kimsenin haddine deil herkes yerini bilsin
(2,247 puan) tarafından
Yorumunu gizlemiş
(6,292 puan) tarafından
Altina biseyler yazdiydim goremedim yav
(2,247 puan) tarafından
Hahaa:D
(6,292 puan) tarafından
☺☺☺☺☺
0 oy
(671 puan) tarafından
Maşallah çok beğenmiş yavrucak :)
(2,247 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi :)
(671 puan) tarafından
Burda niye verdin falan diyen olmuş.
Bence de verme hiç çikolataya çikolata verilir mi :)
 Hatta sen bebeğini çikolata diye ye :)
(2,247 puan) tarafından
Hahahaa bak mantıklı :)
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Cikolatali agzini yesinler. :))) Kuzucukk Allahm nazarlardan korusun ♡♡♡
(2,247 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi :)
0 oy
(9,843 puan) tarafından
Gelir şimdi aaaa bu kadarcik çocuğa çikolata mi verilirciler :D masallah canım Rabbim nazardan korusun
(2,247 puan) tarafından
Dediler bile hiç umrumda değil öyleleri inan :)
(1,719 puan) tarafından
Ahhdhajjajaa. Gelmişler zaten :))
(2,247 puan) tarafından
Gerekeni söyledim zaten :)
(1,856 puan) tarafından
Sen bana gerekeni söylesen ne olacak ki bit kadar çocuğa her bulduğun naneyi yedirip günahına girdikten sonra senin vicdanın sizlamiyorsa ne diyeyim
(1,719 puan) tarafından
Ya kalplerinizi bu kadar kötü tutmayın herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz siz mükemmel siniz..
(2,247 puan) tarafından
Sen mükemmel bi anne ol sadece anne sütü alıyor bebeğim sadece tattırdım kaşık kaşık vermedim ağzına bulaştırdım fotoğrafını çektim sanane ya git kendi bebeğinle ilgilen muhalefet ANNE
(1,856 puan) tarafından
Kaç aylık onu söyle bi
(2,247 puan) tarafından
5 aylık 7 buçuk kilo
(1,856 puan) tarafından
Bak beni yanlış ya da ters anlama şuan elbette obez olmaz ama belli başlı zararlı şeyler yerse sindirim sistemi problemi Yaşar obezlik ilk üç sene sağlıksız beslenenlerde daha çok gözüküyor çikolatada bir madde var bebeğe çok zararı var iki yaşından önce vermeyin diyorlar ama en azından bir yaşından sonra tattir biri çocuğuma hiç tuzsuz yemek yapmadım diyor çocuğun böbreği bir yaşına kadar tuzu suzemez zorlanır zarar görür bunu bilmiyor bir de savunuyor ayrıca senin ne güzel sütün var ilk altı ay sadece anne sütü ver faydası olur zararı olmaz emin ol sonra zaten havuçla elmayla kabakla tattira tattira üç gün kuralını uygula yasaklı vermemen gereken şeyler var mesela bal Allah korusun alerjisi varsa zehirlenir
(1,856 puan) tarafından
Prens annesi sen geçen başkasının fotoğrafını paylaşıp bu benim siz de en güzel resimlerinizi atın diyen kişisin değil mi
(1,719 puan) tarafından
Yanlışın var canım ben kimsenin resmini paylaşmadım zaten ara arada kendimi paylaştım burda
(1,856 puan) tarafından
Onun adı da aynıydı da kusura bakma
(2,247 puan) tarafından
Canım ben çocuk gelişimi okumuş insanım anne çocuk beslenmesi dersi de gördüm nasıl beslenmesi gerektiğini bilirim portakal da verilmez mesela ama çok küçük ağzına değdirdim ve emin ol yüzündeki tattığında kat ve kat fazla resmen cam fanusta yetiştirmeyin bebelerinizi
(1,856 puan) tarafından
Ne fanusu bir laf vardır terzi kendi sökügunu dokemez diye seninki de aynısı bilmen gerekirdi tadimini bile yapamayacağını çocuk gelişimi okumasaydin keske
(2,247 puan) tarafından
Ya tamam bi sen doğrusun şimdi lütfen bebeğinle ilgilen uğraşamam seninle
(1,856 puan) tarafından
Bebeğim uyuyor uğraşmak zorunda değilsin ama o çocuk sana emanet her eline geçeni yedirme yazık gunah
(9,843 puan) tarafından
Kızlar ne  buyuttunuz olayı... Herkes kendi bebeğini Kendi bildiği doğruda büyütsün.... Herkesin kendine yetecek aklı fikri var çok şükür sen karşiysan verme çikolata verene saygı duy... Sen veriyosan çikolata vermeyene saygı duy....
0 oy
(66 puan) tarafından
ayy afiyet olsun kuzummm maşşallahh
(2,247 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Kız nasıl bi çikolata verdin çok merak ettim cidden :D

(2,247 puan) tarafından
Parmağımla ağzına değdirdim dudağına sürdüm :D şimdi derler ayyy parmağımla mı verdin pis mikroplu hahahaa:D
(3,159 puan) tarafından
Uff zaten burda herkes dört dörtlük ya konuşuyorlar anca boşver :-D
(2,247 puan) tarafından
Aynen kuzum yaa

İlgili sorular

+4 oy
25 cevap 1,260 göst.
+1 oy
18 cevap 572 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 299 göst.