0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bana acilmasi imkansiz bir kumbara önerisi verin ya  kocaman   turşu şişesini doldurdum şimdi 2000 olmuştu ben hepsini az az harcaya harcaya 260 TL kalmış of ya çok zor para biriktirmek  keske. Para girse ama asla çıkmasa  kirmayacagim bı kumbara lazım herseverinde neler neler yapiyom sakin açma hayalerin var şunu alcan yaziyim ama irade yok anam bende yardim edim ahahahahajaj sizde benim gibimisiniz  kızlar

11 Cevaplar

0 oy
(14,929 puan) tarafından
Bı yere gidip geldiğim olmadığı için harcamiyorum :D eşim de biriktiremez zaten :D
tarafından
Eşimle hep ortagiz yoksa nerden bulim agsgsf ama gitmesemde harciyom ben interneten ahshagad
(14,929 puan) tarafından
Ahahaha yok ben harcamam ya bana nakit ver asla çıkmaz :D çünkü hiç evden çıkmıyorum imkansız bitmesi :D kartta olunca da ihtiyacım yoksa almam
tarafından
Bende irade yok kiz ahahaha
-Reklam-
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Biz yaptırdık canım tahtadan yaptırdık 4 tarafı komple kapalı büyük bi kumbara yaptırdık hic bi şekilde acilmiyo ve içine kağıt para hic atmıyoruz hepsi bozuk para 
tarafından
Ay keşke bendede öyle bişey olsa ya yoksa vallhi imkansiz
(9,621 puan) tarafından
Canim marangoza gidip kalan tahta parcalarindan bi kutu yapmalarını rica edebilirsin yardımcı olurlar yani..biz öyle kaç kumbara doldurduk canim gerçekten açılmayan olunca iyi oluyo
tarafından
İyi Fikir çok sağol canım
0 oy
(4,091 puan) tarafından

Hiç para biriktirme teşebbüsünde bile bulunmadım bu zamana kadar :D

tarafından
Ay ben kaç defa denedim bı bakmışsın ağzına kadar dolu bı bakmışsın 20 TL sor cikiyir  harcıyorum ya
(4,091 puan) tarafından
Zor valla
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Çömlek kumbaralar var onlardan al kırmadan asla açılmıyor
tarafından
Ay evett bende ondan alım diyorum ama ben ters çevirip yine çıkartırım ya agahsgzhvvbjbg
(13,626 puan) tarafından
O zaman para biriktirme :) adamın biri duvara yapmış kumbara bı bak netten :)
tarafından
Ay biriktirim kız iyi oluyor. Ahahahhaha ben duvari kırar yine alirim len
(13,626 puan) tarafından
Adam da kırdı zaten sonunda boşuna masraf duvara kumbara :)
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Demirden kumbaralar var kilidi yok açma yeri yok sadece para girişi var para para almak istediğin zamanda anca kumbarayi kesmek zorundasın.
tarafından
Ben ters ceviririm delikten yine para cikar kiz.  Bakim ben bı canım inşallah işime yarar bişey bulurum
(1,403 puan) tarafından
Öh sendee  deliği olmayanda kumbara yok maalesef
0 oy
(44 puan) tarafından
Kiz  icinden cikaramayacagin bi kumbara al sende ozman biriktirirsin ben oğluşumun  doğumu  icin kiyafetleri  bi kumbara yaptık  4500 biriktirmisim valal suan yine yaptim doguma kadar oda birikir insan anlamiyor bile damlaya  damlaya göl oluyo gerçekten  
tarafından
Ah öyle vallhi canım maşallah çok iradelisin bende yok o irada ya  gerçekten para biriktirmek çok iyi ya
(44 puan) tarafından
Söz  konusu  bebisim  olursa  kemerleri sıkıp  sıkıp  attim kumbaraya yoksa bendede o beceri yoktu valalhi :)
0 oy
tarafından
İş bankasının kumbarasını al asla açamazsın bankaya götüemeden 
tarafından
Unu nerden bulabilirim canim bide çok mu pahalı bişey
tarafından
İş bankası ücretsiz veriyor
tarafından
Ay bı sorim inşallah verirler ya
0 oy
(614 puan) tarafından
Bazı bankalar kumbara veriyo onlar acabilyo sadece sn acamassin ondan al illa biriktiren diyosan
tarafından
Gercektenmi peki ücretlimi her banka veririmi nasıl bişey acaba bakım bı çok sağol canım
(614 puan) tarafından
Ücretsiz diye bilyon ama tam emin dgilim
0 oy
(202 puan) tarafından
Biz damacanin birini bosalttik. Agiz kismindaki plastigi tam acmadik para gircek kadar bi cizik atip bicakla suyu o sekilde bosalttik. Dedigin gibi para giriyo ve cikmio :) baya birikti damacanin 4te biri dolu suan. Komple dolana kadar acmiycaz insallah. 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
hiç kumbara ihtiyacı duymadım param cüzdanım da tutarım ihtiyacim olmayanı hesabıma bankaya atıyorum
0 oy
tarafından

image

bunlardan iki tane biriktirdim doğumunda yarısını verdim eşime ve bebek arabası almada yardımcı oldum bu öylece bitti şimdi 18 ltlik su bidonun kapağını delmisim iyice bantlamisim ona topluyorum birkere topladık kurbana verdim şimdi yine topluyorum tatil için :) 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,434,886 soru

23,598,385 cevap

305,880 kullanıcı

...