0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dedem vefat edeli bir hafta oldu birtane adı dayım var oğlunun istemesine karısının tarafını çağırdı annemleri dedemi falan istemedi karısı aramıştı teyzemi annenle babamı ortamımda istemiyorum demişti dedem onlar yüzünden öldü stresten öbür dayım gelmiş diyor ki bir buçuk hafta sonra düğün var hepiniz geleceksiniz teyzemler annem kriz geçirdi annem delirdi resmen gelmiş anneme diyor ki kalkarsan seni vururum Allah'ım evkadin hayırlısını versin sadece iki tane dayım hayırlı evlatti geri kalan ikisi boştu ama dedem oldukten sonra hemde onlar yüzünden nasıl düğün kurabiliyorlar da gel diyorlar iki dayimida sildim Rabbim inşallah aynı acıyı onlarada yaşatır da nasılmış anlarlar daha adam öleli bir hafta olmuş o iki srefeis düşmüş dugunun derdine..

2 Cevaplar

0 oy
(12,815 puan) tarafından
Haklısın canım bi bqeklesinler adamın kırkı çıksın 
tarafından
Kırkıni değil yirmisini bile bekleyemiyorlar resmen tiksindim onlardan erkek kız demiyorum Rabbim evladın hayirlisini versin dusunuyorum da evladimda mi biz ölünce böyle yapacak sanki babaları değil birtane dayım hastanede kaç defa sinir krizi geçirdi oluyordu resmen onların gözünden tek bir gözyaşı inmedi gözyaşı değil üzüntü bile yoktu
(12,815 puan) tarafından
Demek ki ölmesini bekliyorlar Dı Allah Vicdan merhamet versin dedene de rahmet eylesin
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pislikler ya inşallah gitmez annenler o düğüne 
tarafından
Yok canım hicbiri gitmiyor zaten dedem ölmeseydi de gitmeyecektiler dedem ölmeden önce kimse gitmeyecek dedi ama daha yedisi çıkmadan bunları konuşmaları yapmaları iğrenç bari ölüye saygıları olsun
tarafından
Terbiyesizler işte canım benimde rahmetli teyzemin ölümünde böyle iğrenç konuşmalar falan geçti sildim bazılarını selam verirlerse zorla karşılık veririm
tarafından
Çok iyi yapıyorsun canım hak ediyolar bundan sonra babalarının dedemin ölümüne bile saygı duymayan insanlara dönüp bakmam bile nasıl insanlar ya cozemedim
tarafından
Merhamet yoksunu insanlar Allah görüyor canım boşver

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 257 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 319 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 353 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (845 puan) tarafından soruldu