0 oy
265 göst.
Aile kategorisinde (446 puan) tarafından
25 gunluk bebegim ile yalniz kalmaktan korkuyorum bakamicak bas edemicek gibiyim esim pazartesi ise basliyor cok uzgunum coook kimsem yok yurtdisinda yasiyorum ailem turkiyede agladigi zaman napicam zaten cok miz miz of size anlatmak istedim icimi bosaltmak adina.

8 Cevaplar

0 oy
(2,139 puan) tarafından
Bende öyleydim canım ilk çocuk olunca bakamayacakmışsın gibi geliyor ama iş başa düşünce öyle bir bakıyorsun ki. Bebek neden ağlar ya karnı açtır, ya gazı vardır yada altına yapmıştır. Güzelce emzirirsin karnını doyururusun sonra gazını çıkarırsın tamamdır. Tabi bezini kontrol edersin altına yapmışsa değiştirirsin. 
(446 puan) tarafından
Evet ilk cocuk tesekkurler cevap icin canim :)
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Hiç korkma ben 5 günlükken yalnız kaldım kimse yoktu senin gibi korkmuştum ama şimdi diyorum Iyiki yalnız kalmışım.  

Tek başıma herşeyin üstesinden geldim ve herşeyi kendim öğrendim kendi kafama gore çocukla ilgilendim. Onun bunu boş lafindan uzak sessiz sakin..  
(446 puan) tarafından
Insallah senin kadar guclu bir anne olurum
(1,019 puan) tarafından
Benim ilk bebeğim ve sezeryan oldum eşim korona oldu o dönem ve aynı evde ayrı odalardaydık..  

Ben yaptıysam sende yaparsın cnm..
0 oy
(946 puan) tarafından
Ah canım benim nerdesin ? Bende yurt dışındayım bebeğim 1 aylıkken eşim işe başlamıştı tek başıma yapamam diyordum ama inan ki insan yapıyor ya sıkma kendini böyle içgüdüsel olarak yapıyorsun
(446 puan) tarafından
Evet oyleymis biraz olsun guvenim geldi kendime gercekten hepinize tesekkurler :)
(595 puan) tarafından
:)) ❤️
(946 puan) tarafından
Sıkılırsan yaz bize canım, seni en iyi senin derdinden yaşayan anlar
(446 puan) tarafından
Ay allah razi olsun yazarim sagolun :)
(946 puan) tarafından
Senden de canım :)
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Sen bı annesin emin ol herşeyin üstesinden gelebilirsin ben aileme yakın oturuyorum ona rağmen kimse gelip bı ihtiyacin var mj demedi eşim 10 gün yanımda kalıp ise döndü ilk günler zorlanirsin ama üstesinden gelirsin sonra 
(446 puan) tarafından
Icim biraz olsun rahatladi cok tesekkur ederim yapici mesajiniz icin :)
(1,816 puan) tarafından
Rica ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin insallah
(446 puan) tarafından
Amin sagolun allah sizinde evladinizi korusun insallah
(1,816 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(12,702 puan) tarafından
İlk çocuk olunca herkes aynı oluyor bebeğine senden iyi kimse bakamaz bunu unutma ve zamanla herşeye alışacaksın 
(446 puan) tarafından
Insallah cok tesekkur ederim cevap icin
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin canım şahsen ben sana özendim şuan 10 günlük bebeğim var ve kaynanam sürekli geliyor çok rahatsız oluyorum yaptığı bişey de yok boş boş oturuyo gidiyo. Benim ikinci çocuğum bu, çok şükür Rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi aramıyorum. 
tarafından
Aynen canım gözünü korkutma aşırı keyifli bir şey bebek bakmak ve yalnız başına bakmak. Kafana bir şey takılırsa aç bak netten. Kaynanam bebek tutmayı bile bilmiyor göbeğini kanatmış ben ameliyattayken bebeğimin bezini yanlış bağlamış. Keşke hiç dokunmasalar bebeklerimize :((
(446 puan) tarafından
Ayy canim benim allah yardimcin olsun seninde umarim gider
tarafından
Allah razı olsun canım benim duan kabul oldu bugün gelmedi çok şükür :)
(446 puan) tarafından
Ahahah sevindim bebisinle mutlu huzurlu gunler canim :)
tarafından
Sağolasın sana da canım benim  :)
0 oy
tarafından
Bende yirmi günlükken tek başına kaldım canım aynı senin düşündüklerini düşündüm yeri geldi o ağlayınca ağladım  sinirlendim kızdım ama hayati da onunla öğrendim güçlü olmayı,sabretmeyi ve daha bir çok şey 

Yanı kimsem yok felan diye korkma sen bir annesin artık ve emin ol onunla ne kadar güçlü ve sabırlı oldgunu öğreneceksin
(446 puan) tarafından
Tecrubelerinizi benimle paylastiginiz icin cok tesekkur ederim umarim sizin dediginiz gibi olur
tarafından
Valla canım bende 20 günlükken tek başına kaldım ve ailem dahil hiç arkadaşım kimsem yoktu Turkiye nın bir ucundaydim  ama inan zamanla ne  kadar değiştiğini göreceksin
(446 puan) tarafından
Insallah tekrar tesekkur ederim :)
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Allah yardimci olur canim kendin bakarsin herseyi ogrenirsn yavas yavas
(446 puan) tarafından
Insallah canim benim cevap icin tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,347 puan) tarafından soruldu
0 oy