0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar annemlerdeyim bugun bugun biontech asisinin 2.dozunu oldum dusa girme falan demediler ilk dozunu istanbulda olmustum 2 gun suya girme demislerdi bugun asiyi vuran hemsire oyle bisey demedi. Dusa girsem sıkıntı olur mu? 

5 Cevaplar

0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm ilk 24 saat girme önerilmiyor.
tarafından
Hadi ya tuh asiri sicak hem de adetim bitti gusül abdesti almam lazimdi
(672 puan) tarafından
Cnm yinede sen bilirsin ama bana doktor öle demişti.
-Reklam-
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Benim eşim aşıdan bir saat sonra duş aldı iki dozda da
tarafından
Bi sıkıntı olmadi degil mi canm sicaklardan ziyade adetim bitti gusul abdesti almam lazim da
(2,321 puan) tarafından
Valla benim kolum iki gün ağrıdı adamda ne ağrı oldu ne bişey
0 oy
tarafından

Ben iki doz biontech vurdurdum ikisinde de aynı dk sağlık ocağından gelir gelmez duş aldım cnm:D hava çok sıcak çok terledim zaten günde en az 3 kez duş alan biriyim o yüzden hemen girdim duşa:P bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ❤️

tarafından
Ayy o zaman ben de gireyim cok tesekkurler ❤
tarafından
Rica ederim cnm ☺️
0 oy
tarafından
1 gün Bekle her aşıda öyledir o gün banyo edilmez 
tarafından
Bisey demediler ama giren de var tereddut ettim
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Yazıcagim şey sorunla alakasız ama pazartesi kontrolüm vardı doktora gittim aşı için gelenlerin çoğunu geri çevirdiler biontech artık vurulmuyomus doğru mu ?  Hemşire artık o aşı gelmiyo diğeri var dedi kabul ederseniz o vurulur dedi bi kaç kişi kabul etti diğerleri de geri gitti
tarafından
Belki oraya ozeldir canm cunku ben bugun biontech oldm yani
(1,292 puan) tarafından
Biontech aşısının gelmesi bikaç gün geciktiği için öyle olmuştur. Dünden itibaren aşılar gelmeye başladı ve vuruluyor
(1,292 puan) tarafından
Biontech aşısının gelmesi bikaç gün geciktiği için öyle olmuştur. Dünden itibaren aşılar gelmeye başladı ve vuruluyor. Bakan açıkladı

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 68 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nuraydnn (193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 124 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 718 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 360 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,128 soru

23,617,188 cevap

306,620 kullanıcı

...