Normal doğum esnasında vajınayı keserken yada dikerken diri dirimi yapıyorlar
5 gun once doğum yaptim zerre dikiş i hissetmedim igne vurup uyusturuyorlar canim
Yok canim bebegin çıkmasına yakin, o bolgeye igne yapiyorlar, kesi atiyor, bebek dogduktan sonra dikiliyor, birsey hissetmiyorsun
Epiduralsiz normal dogum yaptim kesi deniliyor ona dogum sirasinda igne yapiyor o bolgeye ve kesiyor benim doktorum sagolsun uyusmasini beklemeden kesip dikmisti herseyi hissettim ama dogum sancisindan o aci az gelmisti ☺ Bir sekilde olup geciyor :)
Epizyotomi uyuşturularak yapılır ki iğneyi bile hissetmedim o can havliyle :) bebek çıktıktan sonra hemşire dikiyorum şimdi dedi öyle fark ettim ne ara kestiniz dedim sonra sohbet ettik dikerken bitti kalktım üstümü giydim gittim :D
Ben devlette yaptım kalçadan iğne vurdular hem iç hem dış dikişi yapıldı hepsini hissettim doğum kadar ağri da oldu.
Bebeğin kafası çıkmasına yakın anında iğneyle uyuşturup hemen kesiyor hiç birşey anlamıyorsun cnm sonra esik çıkartılıyor o sıra uyuşukluk gitmiştir diye 2 çiyi vurdu hemşire bana onu vururken hissettim tabi acılar sancılar geçtiğinden dikerken hissetmedim son olarak damar yırtılması olduğundan onu dikerken hissettim dedi zaten başlamadan hissedeceksin 3 vurucam cabuk düzelmez dayan dedi zaten bebeğim kucagimdaydi bütün dikim boyunca onu görürken koklarken acılarımı hissetmedim sanki hepsini dindirdi cnm
Ben hissetmedim hem epidural vardı hem de kalçadan iğne yapmışlardı.
Öldürüp dikiyorlar ;)))) iğneyi de kesiyi de hissetmezsin endişe etme doğum esnasında doğru nefes alıp ver insallah dikişe gerek kalmaz
1,491,732 soru
24,375,857 cevap
348,318 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın