0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından
Arkadaşlar gerçekten bura iyice zıvanadan çıktı yani devamlı cinsellik konusu açılıyor ve bu açan kişilerin çoğu da yeni üye girip bakıyorum 1 gün önce falan diyor buraya erkekler dadanmis olabilir ve gerçekten dikkat edin çok özel şeylerinizi buraya yazmayın sizden ricam seviyorum sizleri ❤️

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bugun cok garipti mesela .Kac kisi bu konuyu sordu .Sen soyleyince bana da garip geldi
(1,301 puan) tarafından
Evet bende bugün aşırı gördüm ve açıkçası belirtmek istedim amaç ne onu da anlamış değilim
-Reklam-
+1 oy
(3,100 puan) tarafından
Kız farkettim de her hafta bu günlerde bu tür paylasimlar çok oluyo :D milli şey günü herhalde:D
(1,301 puan) tarafından
Bence buraya erkekler dadandı :)
(3,100 puan) tarafından
O zaten var kız hele bazıları çok cesaretli açıkça söylüyor erkek olduğunu
+1 oy
tarafından
edepsiz paylasimlar cok cogaldi ya sohpet yeri bu sekilde olmamali ya haya edep kalmamis bence bu tur paylasimlar hemen kapatilmali uygulamadanda atilmali boyle insanlar erkeklerde vardir muhtemelen 1 kac cins yuzunden butun kafinlari ayni kefeye koyucaklaf ya
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Aman ne halleri varsa görsünler. Utanma nedir bilmeyen insanlara laf anlatmaya değmez. Açık açık yazanlar var herşeyi.
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Valla burdaki. İnsalar sanki haydar dümen herkes bura'ya soruyor şunu yapayım'mı? Eşimi. Nasıl tatmin edeyim bazılarında anlatıyor edep haya, haydar dümen'e bu kadar soru sorulmuyor 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Ola bilir kuzum .ben pek giremiyorum .pek sorularada bakamiyorum oyle diyirsan erkektir bencede 
0 oy
tarafından
Bazen okuyorum da şu erkek olayına inanamıyorum gerçekten böyle alçak bir şekilde içimize girebilir
0 oy
(1,108 puan) tarafından

Birisi de ilk gece yi sormuştu oda erkekti bence :ermm:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 233 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 242 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 417 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Azraselimm (29 puan) tarafından soruldu

404,356 soru

12,113,909 cevap

36,451 kullanıcı

...