Esim gececi dun annesi geldi hastaneye aksam ablasi ben gotrurum sen uyu dedi eltimde gidecekmis hastaneye eltim olayini bilen bilir nese ben gotutum dedi ablasi sabah uyuyorum eltimin telinden kaynanam ariyor kaldir dq bzii gotursun kaldirdim kalkmadi dedim kalkmiyor sonra eltim arkadan diyorki dun gotuturum dedi ona guvendik bekliyoruz flan bida kadirsin diyor kaldirdim bana bagirdi esim nevar diye nese kalkdi gitti icim icimi yiyor simdi ablasi ile annesinin yanindami esim yoksa eltimin yanindami ariyorum bakmiyor cocuga artitiiyorum cakmasin diye acmiyor yada aciyor geliyorum fiyip kapatiyor en son arattim cocuga agladi cocuk bakmiyor diye bana kiziyor cocuga baksana diye oysaki babam bakmiyor diye agliyordu nese bn sordum nerdesin hastanedeyim dedi annengilin yanindamisin dedim pat suratima kapatti eltiminde cocugu var bnm tahminim bilmiyorum eltimin yaninda cocuga bakiyor neden bu erkekler ailelerini gorunce biyerleri kalkiyor neden karilarini tinlamiyor uzuyor neden bu kadar eltime yegenine cok duskun bimilyon tane soru var kafamda yani ne bilim insan dusunur gece boyu araba surdu adam uyusun biraz derler tamm goturdu gondersinler uyusun geleceklerinde tekrr almaya gitsin yani sacmaliyorda olabilirum ama sinir oluyorum simdi cikip gelcekler bana hepsi kesin iki seferdir eltime gitmek zorunda kaliyorum aksam yemegi bile koymadan geliryoruz onlar 2 gune bi benim evdeler gecen gittigimde bana diyorki gecen esime demjski bu gidisle zaten size valiz koyacam demis bunu da bana diyor gecen onada dedim diyr ne demek bu ya bende bole giderse oda olacak beklerim dedim al aradi simdi kahvalti hazirla geliyoz diye gercekten biktim ya yoruldum