0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (399 puan) tarafından
Günaydın kızlar sabah hastaneye giderken bahçeden erik sarkmisti bende emzikliyim diye heralde canm çok istedi bir tane aldım yemedim ama bahçeye bakındım amca vardi karisi baska bi adam amca bi tane aldim dedim helal edin  helal olsun be yavrum dedi bi tane ile olmaz evden poşet versinler topla dedi yok amca sağol dedim öyle bi tane aldım ne olack be yavrum dedi geçerken topla dedi bende geçerken aldım çok mutlu etti amcanın tepkisi ALlah razı olsun iyi insanlar İyiki var  Rabbim herkesin gönlüne göre versin

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belkide o iyiler sayesinde hala kıyamet kopmuyor 
(399 puan) tarafından
Kesinlikle  bir insanı mutlu etmek ne kadar sevap keşke herkes bu bilinçte olsa
tarafından
Olsaydı keşke olsaydı şuan bu durumda olmazdık zaten müslüman müslüman kardesine düşman
(399 puan) tarafından
Bizim insamizdan bişey olmaz canm ne desek bos
-Reklam-
0 oy
(470 puan) tarafından
Bende hamileyken 7 aylık falan erikler daha yeni çıkmaya başlamıltı ama pazarda yoktu gittim pazarcıma dedim erik ne zaman gelecek aşırı canım istiyordu yanında bi adam vardı gel abla benim evim şurda anam orada sana ağaçtan versin götürdü beni hemen arka taraftaydı evimede yakın teyzem baya yaşlıydı bana yardım etti o haliyle kendi ağacından bana erik topladı istediğin zaman gel al dedi ama Allah razı olsun sonra erik pazara gelince daha gidemedim 2 sene geçti hiç gitmedim dediğin gibi iyi insanlar iyiki varlar :) 
(399 puan) tarafından
Ne güzel bişey yapmış bak  unutmamissin daha her aklına gelinca Allah razı olsun demen yeterli
(470 puan) tarafından
Sayende tekrar dedim kuzum ama doğumdan sonra çok sevdiğim eriği artık canım istemedi :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 526 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde edoli (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 789 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 639 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde edoli (375 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,825 soru

23,655,815 cevap

308,726 kullanıcı

...