0 oy
499 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından

Kızlar annem lenfoma kanseri 4 5 kue falan kemoterapi aldı pet çekildi şuan kafam durmuş durumda sonuçtan anlayan varmı 

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,498 puan) tarafından
Bilmiyorum canım valla Allah şifalar versin rabbim yokluğunu gostermesin
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Bende oldum bu testten onkoloji doktorunun yorumlamasi daha iyi
0 oy
tarafından
Bu aşağıda sonuç yazan kısım var ya orda yazanları arat diğer sonuçla karşılaştır
0 oy
(50,965 puan) tarafından
geçmiş olsun canim Allah sifa versin
0 oy
(10,013 puan) tarafından
Yazılar tam okunmuyo tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla ilk sonuca göre biraz ilerleme var.. babam 2 sene tedavi gördü az çok anlıyorum... Kanser berbat lanet bir hastalık Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
(148 puan) tarafından
Canım merhaba çok geçmiş olsun Allah şifa versin bend3 yarın pet ct ye giricem de benimde sol aksillar da lenf bezi şişmesi var 3 senedir sonuca varamadım annenin nasıl belirtileri oldu biopsi yaptırdı mi sonucları nasıl geldi beni bilgilendirir misin
(927 puan) tarafından
Sağol canım. Annemin koltuk altında gün geçtikçe büyüyen bi şişlik var di hep erteledi istemsiz kilo kayıpları falan oldu genel cerraha gitti ultrason biyopsi yaptılar sonra anlaşıldı. Daha sonra kemoya başladı com şükür 6 kur le bitti 2 de koruma kemosu aldı geçti gitti ped lerde temiz çıktı .herzaman şişlik kötü değil enfeksiyon dn falanda oluyomuş. Içın rahat etsin iyi bi genel cerraha git
(148 puan) tarafından
Genel Cerraha gittim komple çıkartılcak ameliyat için gün bekliyorum canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oflu61oflu (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,711 soru

12,157,636 cevap

36,595 kullanıcı

...