0 oy
716 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Çok ağrılı sancılı zor bir süreç her sabah kalbimde bir sızıyla uyaniyorum 

Eşim yani eski eşim hayatina dönmüş tatiline gidiyor keyfine bakıyor ama ben bebeğimle acı çekiyorum uyuyamıyorum hayat çok acımasız 

İnsanlara olan güvenimi kaybettim benim için herşey bitmiş gibi hissediyorum 

Bebeğim hasta hep hastaneye gidip geliyoruz 15 gün yoğun bakımda yatmıştı doktor moreli yüksek olmalı bağışıklik sistemini etkiliyor dedi ama ben hep gizli saklı ağlıyorum her erkek baba olmamalı bazı şeyler çok ağrıma gidiyor boşanma davası açtık ne olacak hep böyle acımı cekicem ben bebeğime yetebilecekmiyim ayaklarımın üstünde durabilecek miyim bebegim çok küçük henüz çevremdeki insanlarin hiç birini yanımda bulamiyorm bni çok seven akrabalarım can ciğer arkadaşlarım neredeler hiç biri yoklar iyi gün dostlarim

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcıniz olsun inşallah canım oğluna da şifa versin Rabbim
(634 puan) tarafından
Şuan çok yüksek biyerden yere çakılmış gibi hissediyorum
Eşim hep bni çok sevdiğini söylerdi meğer herkes iyi günde dostmuş sevgiymis arkadaşmış hayat ne kadar acımasız insanlar ne kadar acımasız
-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından
Bunu yaşatan Rabb'im elbet senin de yavrunun da yolunu çizmiştir sen canını sıkma Allah'a tevekkül et inşaallah hep iyi insanlar çıkar karşına inşallah ettiğin bütün hayırlı dualar tez zamanda kabul olur şimdi güçlü olman gerek ileride çok daha güzel günler için
0 oy
(2,208 puan) tarafından

Ben yanındayım <3 hissetmissindir umarım.. bundan sonra çok mutlu olacaksın, bebeğini huzurlu büyüteceksin.. kavga yok mutsuzluk yok canınız nasıl isterse öyle yasacaksin. Hic canını sıkma evlenmek kadar doğal boşanmakta.

Rabbim kalbine tez zamanda ferahlık versin.

0 oy
(2,280 puan) tarafından
Benim.bebegimde 2 aylik olmadi daha benim esimde 1 aydir nerdeyse eve iki kere geldi tek basimayim bebegimle yatip kalkiyorum oda ickisini iciyo plajlarda geziyo durumlar paylasiyo muzikli yerlerde ve bikere arayip sormadi bugun aradi tam 10 gundur ilk defa oda kavga dovus kapattik.kiyafetlerini bile birakti fatura aboneliklerini iptal edicekmis kira sozlesmesini de. Ben oturdum kara kara dusunup agliyorum.neden yani bebegimi okdar sevincle bekledik okdar hazirliklar yaptik bebegim dogdu o bizi terketti arkadas ugruna. Bize bunlari yasatan bu eslerimizi allah kahretsin bizi boyle yanlis birakiyolar ya yanliz ölsünler cocuklarinin ahlari ciksin onlardan.Bacim kendimize gelelim yavrularimiza hem ana hem baba oluruz butun haklarimizi alalim onlardan hayata simsiki tutunalim girelim ise calisalim bebeklerimiz ne istyorsa alalim nereye gtmek istuolarsa goturelim ookdar mutlu edelimki baba boslugu yasamasinlar buyuduklerinde herseyi guzelce anlatalim onlari okdar guzel yetistirelimki herkes gıpta etsin cok guzel meslekleri olsun.merdiven silelim tuvalet temizleyelim ama aslan gbi anneleri oldugunu hep guvende olduklarini bilsinler bizim gbi kimsenin onlari uzmesine izin wermeyelim.Genciz biz ANNEYİZ biz.Bizden guclusu yokk .
(273 puan) tarafından
Onlar eğer keyiflerine bakıyorsa sizde bakın onlar mutluysa sizde olun hicbir insan karşısındaki insanın miutlulugina dayanamaz siz onlara değil onlar size imrensin kıskansin Rabbim yardımcıniz olsun inşallah canım her zorluğun vardır bir mükafatı bide öyle düşünün sabir ve duadan başka bisey gelmez elden
(2,280 puan) tarafından
Ewet ben 51 gun disari cikmadim hava alma gezme amacli ama baktim o keyfinde bebegimi koydum pusetine kac gundur uzaga gitmesemde sokak aralarinda geziyorum gezicem haftaya da annemlere gjdicem carsi pazar gezicem bundan sonra boyle evde durup dusune dusune deliricektim az kalsin kendimize gelelimm. Rabbim evlatlarimiza saglik versin bizede guc versin herseyy halolur
(273 puan) tarafından
Aynen öyle onlar insan da biz değil miyiz en iyisini bizde yaparız gez vlla cnm çalışma imkanın varsa çalış hatta
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Senin kimseye ihtiyacın yok bundan sonra çok daha güzel günler seni bekliyor. Kimse yok deme Allah her zaman senin yanında sen umudunu yitirme bebeğine de kendine de çok güzel bakarsın yeter ki başarmayı iste her şey yoluna girecek 
0 oy
(119 puan) tarafından
Senin kimseye ihtiyacın yok allah var o kulunu dara sokmaz içini ferah tut
0 oy
(273 puan) tarafından
Sen mutlu ol ol ki o seni takip etsin bensiz ne kadar mutluymuş deyip derde düşsün sen değil .

Unutmak kolay değil evet ama sen unutmak için çabalarsa unutursun senin elinde herşey herşeyi düşünüp mutsuz olmak onun mutluluğunu izlemek de senin elinde yeniden doğmuş bebeğiyle mutlu.hayatina devam eden GÜÇLÜ GUZEL BIR KADIN olmak da senin elin de hadi biraz kendine gel kalk makyaj yap aynaya bak ve ben güçlü ve çok güzelim de bebeğimle daha da güzelim de 

Bu arada RABBIM şifa versin kuzum bebeğin için 
0 oy
tarafından
Inşallah güzel günler görürsün canım kalbini ferah tut herşeyin en güzeli seni bulsun Rabbim yardımcın olsun canım 
0 oy
(426 puan) tarafından
Iyi gun dostlari zor gunde olmamali ki sen dostunu dusmanini tamiyabilesin evladin icin dimdik ayakta durmalisin elbet uzulecek kriilacaksin ama gunahsiz bi evlat var ortada bak yogunbakima dusmus diyrsun var mi daha otesi a be guzel kadin yapma bunu ona kendine velki icerleniyor ve yikildim diyebiliyrsun ama tammamen bittim dediignde allah oyle ki bi elinden tutup kaldiracakki seni iyikide dusmusumde daha guzel sekilde kalkabildim diyeceksin herkes bi sinavdan geciyr bunlar imtihan sbaretmelisn ne diyrdu bak ayette "bazilarinizi bazilarinizla sinayacaz"die uzulme perisan etmw kendini sana ihtiyaci olan bi evlat var dedigin gbi her erkek baba olmamali ama bir erkek senin evladindan onceliklide olmamali ve seni bu kadar caresiz birakmamali sil gozyaslarni ve hayata yeniden basladim ve kararli basladim de deki sana yazik diyenler sukrunu gordukce utansinlar..Dua sabur ve cokca sukretmelisin guzel anne..
0 oy
(86 puan) tarafından
İlk önce çok geçmiş olsun canım ama erkekler ilk başta mutlumolur kadınalr mutsuz sonrada onlar mutsuz kadınlar mutlu olur inan eer hepsi bence sonradan gör sen onu sen atlatorsın zamanla düzelir bene gek başına hem anne hem baba olursun takma inan değmez kötü eş baba olacagına hiç olmasın okaar boşanan varki ve kadınlar ilk başta acı çekip üzülüyor sonradanda 30 yaş gençleşiyor ve inan iyiki dersin yani sende takmamaya çalıştek bolanan sen degilsin allah  öyle erkeklerin belasını versin 
0 oy
tarafından
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. O yüzden sabret bu günler geçer.. Zaman gerçekten he rşeyin ilacı hele de kadir kıymet bilmeyen insan için hiç değmez üzme kendini.. Bebeğine ada kendini önüne bak.. Hayırlısı bu demek ki.. Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın. Bebeğinle güzel bir hayatın olsun inşallah.. Sabret her şey yoluna girer. Seni önemsemeyeni sende önemseme önce kendine değer ver sen bir tanesin ve annesin he rşeyin üstesinden gelirsin sadece sabır gerek. Cefa çekmeden sefa sürülmezmiş. Her şeyin bir zorluğu var yaşadıkların çok doğal ve zor. Rabbim bu süreçte ve sonrasında yardımcın olsun.. 
0 oy
(165 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah 
0 oy
(801 puan) tarafından
Bir anne taştan ekmek çıkarır zorluklara göğüs gerer diye Allah im onun için bir kadını anne olarak seçmiş bir kadın o kadar herşeye sabrı varki rabbim ondan kadını anne seçmiş evladını 9 ay boyunca sancıları kaldılar oluyor kadın olmak herşey olmak demek erkekler sadece GÜÇLÜDÜR ama bir kadın çok SABIRLIDIR rabbim her zaman yanında Allah'ım senden sadece şükredip çok şükür demeni bekliyor beterimizden beteri var Rabb'im seni ve oğlunu korusun
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim oyle imtihanlardan geciyor insan ki diyor hayat bitti benim icin bir daha mutlu olamam ama inan ki Rabbim guc kuvvet veriyor.yillar sonra o zamanlar cok kotuydu ama hepsi gecti diceksin.ve de gercekten gececek buna inan ve dua et
0 oy
tarafından
O şimdi keyifliyken sen üzüntünü en dibine kadar yaşarsın ama sonra sen kendini toparlıycan o çakılacak hemde öyle bir çakılacakki bin pişman olacak ama ozamnda artık senin ona ihtiyacın olmayacak bundan adın gibi emin ol cocuğun için kendin içinde çabuk toparlanmaya bak 
0 oy
(51,357 puan) tarafından
hakkinda hayirlisi olsun canim Allah bebegine sifa versin
0 oy
(3,837 puan) tarafından
oyle adama üzülme birarada kalsanız bebeğin büyüdüğünde daha kötü sonuçlar olurdu. bu hayatta mutlu olmanın tek yolu kimseden birsey beklememek. akrabalarını, arkadaşlarını da bosver. ailen yanındaysa gerisi hiç mühim değil gerçekten. sen kısa zamanda toparlarsin merak etme ama esin için oyle olmayacaktır genelde böyle oluyor bu işler. evladına da Allah şifa versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 333 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 577 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
8 cevap 166 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,573 soru

12,276,688 cevap

37,781 kullanıcı

Kategoriler

...