0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,517 puan) tarafından
Kızlar çocuk nöroloji beyin eeg su istedi Çarşamba günü kağıtta hastanin gece 2 saatten fazla uyumamasi lazım yaziyo varmı başına gelen salı gecesi uyumucak mi bu cocuk

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eeg cekilirken uyuması icin oyle demislerdir
(1,517 puan) tarafından
Bilmiyrm oyle yaziyodu
tarafından
Genelde biraz uyanikken birazda uyurken cekiyorlar oglumda oyle istediler
-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından
Eeg uykuda çekiliyor canım randevu saatinde uyutman lazım biz 2 defa çekildik
(1,517 puan) tarafından
Gece yine uyusa sabaha ilaçla uyuyamazmi
(531 puan) tarafından
Uyursa sorun olmaz ama nasıl ilaçla uyuyacak ki
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Eeg çekilirken uyusun diye geceden az uyuması lazım bizden de istediler mesela uykusuz gelsin burda uyuyacak dediler
(1,517 puan) tarafından
Peki ilaç verilecek zaten yinede mi uyumaz gece uyusa
(14,164 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım bizde daha çektirmedik o yüzden birşey diyemicem
0 oy
(555 puan) tarafından
Benim kıza da çekildi o zaman 9 aylık felandi gece kaldırıyordym öğleden sonra çekilecek mesela çok huysuz Du zor dayandirdim bide 2 3 kere yapıldı mr çekildi çok zor günleri senin ki büyükmüş yine dayanır 
0 oy
tarafından
3 yıl gittim gittim geldim eeg ye kızım için ne istersen sorabilirsin de neyden şüphelendiler epilepsi falan mi. Gece uyumamasi gerekiyor çünkü eeg uyurken çekiliyor. Başına kablolar yapıştırip beyin dalgalarına bakılıyor
(1,517 puan) tarafından
Günaydın benim oğlumda halisasyonlar görüyodu dalmalaari oluyo 5 10 saniye psikiyatri norolojiye yolladı işte oda beyin emari istedi belki beyinden gelen bişe dedi onun icin
(1,517 puan) tarafından
Uyusa sorun olur mu acaba
tarafından
Tabiki sorun olur. Eeg için gittiğinizde uyuması gerekiyor. Orda uyuyamazsa iptal olur ve birdaha Baska tarihe atarlar. Çekene kadar Birakmazlar
0 oy
(36 puan) tarafından
Benim oğlum da eeg çekildi. Her havalesi den sonra çekileceği gün derin uykuya geçmesi için ve kıpırdamaması için gece uyumasın diyorlar. Ben o zamanlarda gece boyunca gezdiriyordum. Oyunlar oynuyorduk uyuma isteği geldiğinde yüzünü yıkıyordum. Bu zamanlarda hastanede yattığımız için sağolsun hemşire ablaları abileri de yardımcı oluyorlardı. Onlarda gezdirip oynatıyorlar. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 345 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkuzum (434 puan) tarafından soruldu

410,746 soru

12,359,376 cevap

41,352 kullanıcı

Kategoriler

...