0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dünden beri dişlerimi sıkıp duruyorum cenem ağrıdı bu nedir yaaa ... Farkında olmadan yapiyirum n eoluyor bana böyle:D .  Dış köklerim sızlıyor bastirmaktan .. 

:blink:

8 Cevaplar

0 oy
(894 puan) tarafından
Canım stresten yakında uykuda da yaparsın
tarafından
Evet stres var bı kaç konu ...
Ağzımı açık tutuyorum sıkmamak.icin ama.yok
(894 puan) tarafından
Canım plak takıyorlar ağza uykuda sıkanlar için belli bir süre kullanınca bırakıyorsun zaten sıkmayı ben arkadaşımdan biliyorum ama o gündüz sıkmazdı belki gündüz içinde böyle bir plak kullanabilirsin rahatsız edici olsa da caydırıcı en azından
tarafından
Kuzum eşim ne  hastahameye giturur ne de bask abisey yapar .. seninle.ugrasamam der  takmaz bile ...
(894 puan) tarafından
Allah iyilendirsin. Bari çocuklara baksa da sen gidiversen
tarafından
Canım beş yıldır evliyim daha tek başıma hiç bir yere gitmem izin vermez nereye gidersem.o götürür ... Çocuklara da bakmasin kendimle götürmek sorun değil.izin vermiyor ..
(894 puan) tarafından
Üzüldüm canım hastaneye de götürsün başından atmasın o zaman izin vermiyorsa Allah vicdan merhamet versin.
tarafından
Valla kuzum.wsim.o kadar serin bı insanki sadece bana karşı değil herkese karşı böyle kendi bile öleceğini bilse kolay kolay gitmez hastahameye doğum kontrollerine bile on gün önceden ikna etmekle geçerdi günlerim ... Bnaa diyor heryerin ağrıyor ne biçim kadınsın falan .. bende dedim ben bekarken saoasaglamdim seninle evkendim boyoe oldum mecbursun bakmaya ....
Allah razı olsun canım
(894 puan) tarafından
Yaşamayan bilmez anlamaz ama gönül istiyorki böyle dar kafalılar geçmişte kalsa yeni nesil niye böyle anlamıyorum hiç mi ana babalarının olumsuz yönlerini görüp biz yapmayalım demiyorlar hala daha onalrın yolundan devam iyi özelliklerini de almazlar nerde kötü var yapış. Ah canım ya gün ola devran döne sen kendinin doktoru olmayı öğren bazı şeyleri akışına bırak çok kafa yorma öyle böyle günler geçiyor kendinden çok vererek geçmesin sonra gece gündüzü ayırt edemicek hale gelip mahvolma. Hep böyle gitmez inşallah nefes alacağın anlarda gelir o zmana sağlık sıhhat olsunda aldığın nefesin de tadını çıkarabil
tarafından
Hah üstüne bastın tam bi eski kafalı ... Ha benim koca ha seksen doksan yaşındaki adam hiç farkı yok yeminle ...
Kayinbabam çocuklarına verdiği nasihat "kariniza sohbet etmeyin ona yüz vermeyin " bunu yanımızda söylüyor kadın erkeğinin yanında konusmaz diyor ....
Bende tam aksine herşeyi araştıran üstüne düşen bı yapım var onun gibi bisveremiyorum keşke bende öyle olsam ama yok olmuyor düşünüp düşünüp kafamı yoruyorum.iste .. eşimde diyor sende benim gibi ol biraz diye .... En ufak örnek veriyim mesela doktor tahlil istiyor ya ben sonuçlara e nabizdan bakarım hangisi normal değerin disindaysa arastirirm neden düşük veya yüksek diye bilgi sahibi olur ondan sonra sonuçları dontora giderim ki tam bilgi sahibi olayım ... Doktora soruyorum mesela şu değer yüksek diye muayene olduktan sonra eşim benimle kavga ediyor sanane yüksekse niye soruyorsun sen doktor musun  diye ....
Amin canım amin inşallah .. valla belli bı zamndan sonra insan tükeniyor artık istediklerim olsa neeee olmasa ne ömür gectikten sonra ne tat alıyorsun ne de bişey anlıyorsun
(894 puan) tarafından
Gamsız insanın etrafındakiler hasta olur zaten gamsızlığı kadar azıcık da uyumlu olsaymış ne olurmuş insaf az insaf ne diyecem bilemiyorum canım Allah bi kapı açsın inşallah
tarafından
Amin canım inseaplah ... Allah'ın adaleti büyük canım beş yıldır ne çektim ben bilirim neler yaşadım ben bilirim illaki Allah binyerden vuracak ona . Sukretmesini bilmeyen biri ne kadar ayakta durabilir ki ...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malesef o bende de var ilk çocuk doğduğu gün başladı benim. Herhalde uykusuzluk ve sorumluluk duygusu stres yaptı 3 yıldır sıkıyorum dişimi 
tarafından
3 yıldır mi ......
Çok kötü bişey yaaaa .. dünden beri çıldırdım artık bu nedir yaaa ... Ne zaman unuturcam diye beklerken 3 yıl demen ...
tarafından
Valla malesef benim öyle oldu tam kızımın uykusu düzene girdi bende düzelecek gibi oldum derken ikinci bebe geldi yine uykusuz gecelere yine diş sıkmalara devam
tarafından
Ne denir bilmiyorum :))) .. rabbim kızına sağlıklı ömürler versin ..
tarafından
Amin cümlemizin evladına inşallah canım :)
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Benimde stresli olduğum zamanlarda böyle... 
tarafından
Çene diş komple sızlıyor yaaa çok sinir bozucu
0 oy
(2,793 puan) tarafından

Nickin deyip susuyorum:D:D relax ol biraz kız 

tarafından
:))) yaaa aslinda sakinim . Sonlarda patlarim ben genelde .. susar susar kötü patlarim .. bu sınırlı mi olmak oluyor :)))
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Sinir stres yapmışsın o yüzden 
tarafından
Olabilir yani şimdiye kadar hiç yapmadığım biseydi farkında olmadan yapiyirum
(4,697 puan) tarafından
Ben evlenene kadar yapıyordum her sabah çenem ağrıyordu bir dişim bu yüzden kırıldı stres kaynaklı
tarafından
Geçti mi peki hala yaoiyir musun
(4,697 puan) tarafından
Evlendikten 6 ay sonra düzeldi evlenmeden önce yoğun bir stres vardı çok sinirliydim düzensiz bir yaşamım vardı o yüzden dişlerimi farketmeden sıkıyorum
0 oy
tarafından
Bazen arada ben de yapıyorum bi bakıyorum dişimi sıkmışım 
tarafından
Çok sinir bozucu dimi yaaaa
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Sakız çiğne çenen çıkar benim gibi görürsün sonra ağrıyı. Kesin stres yaptığın birşey var 
tarafından
Canım stres yapacak  o kadar çok şey var ki ... Bide evden basknabinyere çıkmayınca düşün düşün ne olacak .....
İyisi sakız deneyim bi çok sağol ..  normalde çenem.yerinden çıkıyor geri takıyorum hemen
(13,316 puan) tarafından
Sende bendensin demekki. Bütün kış bende öyleydim valla haklısın balkona çıkmak bile iyi geliyordu evde hapis gibi. Anlarım seni
tarafından
İnan bana artık balkona bile çıkmıyorum .. bazan kendimi kırmızı odada bı kadın vardiya eşi eve haosetmisti kadın yillarca dışarı çıkmamıştı bubyuzden korkusu vardı ... Artık dışarı çık.aya korkuyordu ... Bazan bende öyle.olur muyum diye düşünmüyor değilim hani ...
(13,316 puan) tarafından
Haklısın valla ne diyeyim mutsuz bir toplum olduk iyice
tarafından
Aynen öyle .. vicdansız merhametsiz insanlar çoğalıyor olan sana bna oluyor işte
0 oy
(9,982 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli sıkarm. Farkına vardığm zaman ise tüm dişlerim çenem felaket ağrımış olur
tarafından
Hah işte dünden beri bunu yaşıyorum dün uyuyana kadar sabır çektim unuturum dedim hep ama kahvaltıdan sonra tekrar başladı unuturum sanmıştım ama bilinçsiz yapiyirum
(9,982 puan) tarafından
Senelerdir geçmedi benim ki rahatsz edici ama yapacal bişey yok

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 250 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,833 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 726 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Doga34 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 305 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,514 puan) tarafından soruldu

406,117 soru

12,175,781 cevap

36,650 kullanıcı