0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar oglum el ayak hastaligina yakalanmış bugun 3 tane komsum aradi pnlsrin cocuklarindada cıkmış cunku 4 muzun beraber ateslendiler ilk benm oglumda cikti sonra bugun onlarinkindede cikmis hastaneye goturduler doktor demiş el ayak hastaligidr suan bi salgin gbi yayilmis dikkat edin dger cocuklarinza bulasmasin oyle uzildumki 2 defa devlete götürememe rahmen tek yorum yapmadan antibiyotik hemn verdiler 2 defa megersem doktor demis hemn antibiyotigi brakin bi faydasi yok cunku ben ogluma antibiyotugu verdiğikten sonra bütün vicudna hizla yayildi ondan oncede vardi ama vardıktan sonra cok kötü oldu komşularımınki kotu ol.adi onlsr kullanmadi fazla diye dikkatli olun salgin var

4 Cevaplar

0 oy
(12,279 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım belirtileri ne peki
tarafından
Bogazda kizariklik ve birden ateşlenme bide benm oglum ateslenmeden hep belirti gosterirdi halsizddi felan ama bu hastalikta birden atesi 39 dereceyle başladı ben bile sok oldum nasil birden bu kadr yuksek diye doktorda bogaz enfeksiyonyla karisrdi ilac verdi megerse ilk bogazda agri kizariklik ile basliyormis
(12,279 puan) tarafından
Anladım canım aklımda bulunsun Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah ❤️❤️❤️
tarafından
Allahümme amin inşallah canm benm
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ayy birbirlerinden mı kapmış çocuklar kıyamam ya insalllah canları yanmiyordur
tarafından
Evet muhtemelen çünkü tesaduf olamaz canm birden ayni gun ateslendiler
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Canım bende geçen post açmıştım bununla ilgili aynı hastalık çıktı antibiyotikle ateş düşürücü verdi 4 gün kalmadan geçti çocuklardan birbirlerine geçen bu tür virüs havadan bile gelebiliyo bı kaç güne geçer insallah
tarafından
Insallah canm ya bn antibiyotik verdim daha kötü oldu alerji oldu sandim hatya doktor bile oyle sanip antibiyotigi degistrdi
(1,816 puan) tarafından
Verdiği antibiyotik mavi beyaz kutulumu toz halinde sen su ekliyorsun dimi
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canim Rsbbim şifa versin
tarafından
Amin canm cok tskr ederm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 388 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde enes (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
19 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,941 göst.
4 Mart 2020 Aile kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 245 göst.

405,838 soru

12,162,826 cevap

36,609 kullanıcı

...