Arkadaşlar biz eşimle 3 yıllık evliyiz şükür iyiyiz eşim asgari ücretle babasıyla çalışıyor bende ev hanımıyım çalışmayıda düşünmüyorum k. Validemlerle bir apartmanda altlı üstlü oturuyoruz ben bahçe katında oturuyorum bizi ilk önce geçimsizlik olur diye oturtmak istemeselerde şükür oturduk bazen çok kızıyorum çeşitli nedenlerle k. Validelere çekip gidesim geliyor bazende çevreme ve iyi yönlerine bakıyorum otur oturduğun yerde diyorum ekonomi şartları belli bizim kredi veya birilerinden borç alma düşüncemiz hiç olmadı olmasında şükür düğündeki takılarımızı hiç harcamadık şuan bir ev alma hayali kuramıyorum 500 600 milyara evler ki bu paraya satılan evlerin içi lüzumsuzca şatafatlı şuan oturduğumuz yeri kendi gönlümüzce yaptıralım diyoruz her ayrıntısını ama göze alamıyorum da geçim konusunda geleceğe bakıyorum kiraya çıksak mümkün değil zaten ev desen karı koca çalışıp kredi öderiz ancak sizce burada oturup iyisiyle kötüysüyle herşeyi kabul edip kendimizce konforlu bir ev yaptırmak mı böyle bir durumda olan var mı