0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Veteriner bir hekim 22 yaşındaki özcan ereni 11 parçaya ayırıp parçaları iki ayrı noktaya atmış. Allahım bu nasıl bir canilik muhebet hapis cezasına çarptırılilan hekim bilin bakalım ne olmuş? Cezası 18 yıla düşürülmüş. Şimdi 18 sene sonra bu canilikte vahşi bir insan aramızda olacak artık çocuklarımı düşünmekten kafayı yedim. Adam vetenirliğe götürüp balta ile 11 parçaya ayırmış bu çocuğu. Birde hapis hayatındaki psikolojiside eklenirse 18 sene sonra potansiyel bir ****** içimizde kendine kurban seçip bizide aynı şekilde doğrayıp her uvzumuzu bir köşeye atabilir. Peki bir insan hayati 18 sene mi? Bir annenin 9 ay karnında taşıyıp 22 yaşına kadar her çilesine göğüs gerdigi evladının canı 18 yıl mı? Çok basitmiş ne diyeyim. 

8 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
E bu hafta görmedik mi aleyna çakırın zanlısı birini daha öldürdü. 
(8,294 puan) tarafından
O haber dogrumuymus ciddi
(13,316 puan) tarafından
E tabiki
(1,763 puan) tarafından
Tabiki de doğru CANIM tutuklandi kasten adam öldürmekten ama kaç gün sonra serbest birakirlar orasi bilinmiyot
(8,294 puan) tarafından
Anladım canım hep görüyordum int sitelerinde ama detaylı bakmamistim
-Reklam-
0 oy
tarafından
18 yıl daha da iner 
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Yeni olay değil ki CANIM üstünden 1 yil geçecek nerdeyse müge anlida işlenmişti konu hatta kolu bulunamamıştı kaç hafta kolunu aradilar .bu ülkede adalet kalmadj Rabbimin adaletine sığınıyoruz artık
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Yuhhh peki neden yapmiş
(1,763 puan) tarafından
Adamin yaninda köylere gidiyorlarmisti hayvanlara bakmaya abi çok pis kokmuş üstün dedi diye öldürmüş
(5,273 puan) tarafından
Allahım ne manyak insanlar var ne olmus sanki deniş bile
(1,763 puan) tarafından
Zoruna gitmiş öldürmüş oraya sonra veteriner kliniği varya oraya parçalara ayırıp her parçasını farkli yerlere atmıştı bir kolu bulunamadı suda 2 hafta aradilsr kolunu en son vucut bütünlüğü sağlandı dediler yani
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Şaka mı bu yaa yakında masumlar içeri girecek suçlular dışarı çıkacak komple delirdiler yaa bu kararları verenleri Allah bildiği gibi yapsın
0 oy
tarafından
Müge anlıda izlediğimde çok kötü oldum ailesi hiç ayrılmamıştı başlarından Allah rahmet eylesin hükümet bu canilere Yer var kadir şeker gibi bir çok iyi insanda hapis yatsın kızını sattığı için tandırda yakan kız şuan hapiste neden öldürdü diye rabbim herkeze iyilik versin 
(1,763 puan) tarafından
O serbest bırakıldı CANIM müge anlı okutuyor onu üniversite 2 sinifa geçti
tarafından
Çok şükür ya haberim yok tu canım :)
(1,763 puan) tarafından
Çok büyük muge anlı hayranıyım hem gündüz hem gece tekrarı izlerim bu oglunu öldüren baba vardiya annesi kiz kardeşim filan kaçmıştı abileri tavize yelteniyor diye en son babasina yeltenmiş baba da öldürmüştü o adamin kızının da okuttu evli 2 cocukluydi kadin oda liseyi bitirip üniversiteye başladı hem bu babadini öldüren kizi hemde onu aldi programa ama anneleri yatıyor kizlarin o serbest bırakılmadı
tarafından
Biliyorum canım samanların altına gömmüştü oğlunu ne iyi insanlar ayaklarına taş değmesin inşallah
0 oy
tarafından
18 yıl cezası bide yatarı nedir ona bakmak lazım öyle de bişey var. 
(1,763 puan) tarafından
Kesinlikle zaten müebbet hapis cezasının yatari 25 yil agirlastirilmis muebbet hapis cezasının ise 30 yil adam 15 yılını yatıyor sonra bir af hopp dışarda yada 1 yila iniyor sonra cikiyorlar serbest 35 yil alip 35 yil yatan kimseyi görmedim
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Muge anlı dakı olay galıba bu. Barajın degısık yerlerıne atmıstı parcaları

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
9 cevap 516 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,198 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu