0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
38 haftalık hamileyim kızlar eşimin kuzeninin düğünü var bugün 1 buçuk saat uzakta eşim yalnız gidicek bende eşimi yalnız bırakmak istemiyorum ama yollar da bozuk bu yüzden pek gidesim yok oralarda doğurmak istemiyorum sizce napmalıyım siz olsanız gidermisiniz

8 Cevaplar

0 oy
(8,779 puan) tarafından
Riskin yoksa git 1 buçuk saat Cook uzak bir mesafe değil ben hastaneye gidiyorum 1 buçuk saat 39 haftalık hamileyken
(70 puan) tarafından
Tamam canım sadece yollar biraz bozuk diye tereddütte kaldım bende yalnız bırakmak istemiyorum zaten
(8,779 puan) tarafından
Sana kalmış canım ben bişey diyemiyorum;)
(70 puan) tarafından
Tamam canım sağol yinede fikrin icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben giderdim bensiz hiç biyere gitsin istemiyorum 
(70 puan) tarafından
Haklısın bende gidicem galiba
(1,500 puan) tarafından
Yetişkin olamamış sanırım kociş
(70 puan) tarafından
Ne alakası var ki
(1,500 puan) tarafından
Kaç yaşına gelmiş evlenmiş adam yani çocuk gibi tek gitmesin diyosa bi insan kocası henüz yetişkin olamamıştır bence ya da aldatılma vardır, şüphe duyuyo dur vs. Bana normal gelmez.
tarafından
evlenmiş diyorsun işte evli adamın bekar gibi takılması bana tuhaf guvememeyle alakası yok
0 oy
(4,083 puan) tarafından
gitmezdim sanirim . 
(70 puan) tarafından
Eşini yalnız gönderir miydin yani
0 oy
tarafından
Giderdim de gitmezdim de 
(70 puan) tarafından
Bende aynı düşünüyorum cevapların çokluğuna göre karar vericem
tarafından
Cevapların çokluguna göre değil yada burdakı insanların fikrine bakarak degilde sen kendi durumuna bakarak karar vermelisin. Hamile olan sensin kendi bünyeni agrını sancını şu an sen biliyosun
(70 puan) tarafından
Haklısın sancım yok ama bebek kanala yerleşmiş alttan çok baskı yapıyor sadece bilemiyorum yinede sağol fikrini belirttiğim için canım
tarafından
Son haftalardasın yolda bozuk diyorsun ekstra arabada silkelenmek vs dogumunu tetikleyebilir mesela
(70 puan) tarafından
Anladım canım gitmiyim en iyisi
0 oy
tarafından
Bende gitmezdim canım zaten son zamanlarda insan yoruluyor hemen yol düğün kalabalığı en iyisi otur evde 
(70 puan) tarafından
Beni evde yalnız bırakmak da istemiyor doğum olur aniden diye arkadaşlarımız var oraya bırakıcak gitmezsem bende rahat edemiyorum ya başkasının evinde sürekli evde yattığım için
tarafından
Varsa yanına gelebilecek biri evinde kalman daha iyi tabi ama yinede karar senin
(70 puan) tarafından
Yanıma gelicek biri yok ki annemler yakın olsa onlara giderdim uzakta olmak çok zor
tarafından
Eşin gitmek zorundamı hediyesini gönderse olmazmi işinize karismak gibi olmasin ama yani en mantıklısı şu durumda bu gibi
(70 puan) tarafından
Ya onlar benim kına gecemde bile gelmişlerdi çok uzakta olmasına rağmen o yüzden biraz zorunlu hissediyoruz
0 oy
tarafından
yollar bozuksa o sarsintiyla doğurursun 
(70 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun
tarafından
kiz ben bi ay önce eve bi geldim kanamam oldu az buz da değildi kardesimin nişanina gittim dönerken geldiğimiz yol çok kötüydü hoplaya ziplaya çok sarsti bereket bir şey olmadı ama çok korkmuştum
0 oy
tarafından
Doktoruna aor risk olur mu diye olmaz derse git
(70 puan) tarafından
Devlete gidiyorum canım numarası yok yani doktorun
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Ben 38de acil doğuma alındım bilmiyorum yani hiçbir belirti de yoktu riske girilmez kocam başka kızlara bakar diyosan bilemicem 
(70 puan) tarafından
Yok kız ondan değil de ilk defa ayrı düğüne gidicez o yüzden
(1,500 puan) tarafından
Olabilir yani abartmaya gerek yok biri de yazmış bensiz bi yere gidemez sanırsın tasmalı köpekle evli değişik yabi gitsin nolcak

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,208 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 837 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
22 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Bir bal annesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,037 göst.

Kategoriler

1,492,496 soru

24,386,798 cevap

349,050 kullanıcı

...